Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne][Pomysł]Odświeżanie metina (Coś dla każdego dropa na każdym serwerze)

Anonymous.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy wy też tak macie, że podczas dropienia na jakimkolwiek serwerze, jeśli przed dłuższy czas nie klikniecie na metina i np. poruszacie się, czy poruszacie kamerą, to wówczas zużycie procka/ram jest większe i co za tym idzie metin jak i komp się laguje. Aby tego uniknąć, wystarczy co jakiś czas - zależy od waszego kompa - wejść na metina i np. pokręcić przez chwile kamerą, aż lagi ustąpią. Dzięki temu spada zużycie procka i zarówno metin jak i komp się odlagowują.
Po co to napisałem? Ponieważ wpadłem na pomysł stworzenie jakiegoś skryptu/cheata czy czegokolwiek, co robiłoby to sekwencyjnie - co jakiś czas - za nas.
Wydaje mi się, że byłoby to strasznie przydatne dla każdego, kto farmi/drop - na jakimkolwiek serwerze.
Co sądzicie o tym? Czy coś takiego jest wykonalne? Czy uważacie to za użyteczne? Wypowiadajcie się!
Pozdrawiam.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...