Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Launcher 1.6.4 minecraft.org

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z launcherem 1.6.4 (tym z minecraft.org)

W launcherze można sobie wybierać wersję, ale jak chciałem sobie wgrać mody, to wg. poradników na yt, zrobiłem nowy folder w versions, zmieniłem tego .jara i .jcon na nazwę folderu, w pliku .jcon też podmieniłem, ale w tym launcherze po prostu tej wersji nawet wtedy nie ma.

za pomoc daje limit

dsa

Opublikowano

do zlego .minecraft wlozyles niektore launchery maja swojego minecrafta w user/documents czy cos takiego ;]

Najtansze serwery minecraft..

maxcraft_2_7501.png

Opublikowano

Nie to, że myślę, że ma keyloggera, ale ostatnio krążą takie plotki.

Wole nie pobierać niezaufanych programów. Ale leci plus za chęci ;)

Z tym keyloggerem chodziło o 1 linijkę kodu, która jak dobrze pamiętam wysyłała adres MAC przez ssh na serwer zycza. Najnowsza wersja takowej nie posiada.

Możesz jeszcze skorzystać z magic launchera.

Opublikowano

@up MagicLauncher nie ma własnego .minecraft . Korzysta z .minecraft w %appdata% którego tworzy oryginalny laucher. Zyczu nie ma keyloggera co nie zmienia faktu że jest żałosny... A modów nie musisz wgrywać w sposób opisany na tej stronie. jak używasz ylko jednej paczki to poprostu wgraj do oryginalnego 1.6.4.jar (czy inna wersja). Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...