Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam smartfona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej... szukam smartfona.

Ważne, żeby miał androida i nie zawieszał się co 5 minut :P

Dawajcie swoje propozycje, piszcie jakie ma + i - .

Max cena: 2000-2500 zł

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Cena nie ma znaczenia.

nie ma?

to świetnie, bierz galaxy note 3, bez zbędnego pierdolenia.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

http://versus.com/pl/htc-one-64gb-vs-samsung-galaxy-note-3

Ja bym Ci polecała HTC One, albo Samsung Galaxy Note 3. To już zależy od Twoich osobistych preferencji. Wolisz mieć ogromny telefon (właściwie tablet) czy raczej bardziej kompaktowy smartphone? Ja bym wzięła HTC One. Solidny, świetne podzespoły, robi bardzo dobre zdjęcia, filmy, nie zawiesza się... z resztą powiedzmy sobie szczerze. Większość telefonów z górnej półki jest dobra. Są jakieś tam detale, które je od siebie odróżniają, ale właściwie wszystko, czego potrzebujesz tam znajdziesz. ;)

Opublikowano

http://versus.com/pl/htc-one-64gb-vs-samsung-galaxy-note-3

Ja bym Ci polecała HTC One, albo Samsung Galaxy Note 3. To już zależy od Twoich osobistych preferencji. Wolisz mieć ogromny telefon (właściwie tablet) czy raczej bardziej kompaktowy smartphone? Ja bym wzięła HTC One. Solidny, świetne podzespoły, robi bardzo dobre zdjęcia, filmy, nie zawiesza się... z resztą powiedzmy sobie szczerze. Większość telefonów z górnej półki jest dobra. Są jakieś tam detale, które je od siebie odróżniają, ale właściwie wszystko, czego potrzebujesz tam znajdziesz. ;)

Tableta mam :P

Więc raczej bardziej jak to nazwałaś kompaktowy.

Przeznaczony do gier/ korzystania z internetu/ robienia zdjęć (no i wiadomo smsy i dzwonienie :D).

Opublikowano

Z kompaktowych telefonów to: Galaxy S4, HTC One, Nexus 5

Jeśli chodzi o wybór spośród tych trzech, to zależy czego potrzebujesz.

Galaxy S4 ma wiele różnych opcji które dla niektórych są przydatne, a dla innych to poprostu 'bajery'.

Poza tym, ma wykładaną baterię oraz slot na kartę Micro SD co przydaje się jeśli chcesz mieć dużo multimediów na telefonie.

HTC One, jak wiadomo, ładniejszy wizualnie oraz posiada świetne przednie głośniki 'Boom Sound'.

Jedynym mankamentem tych głośników, to wyłamywanie się ich nakładek przy upadkach.

Poza tym, nie masz wykładanej baterii ani slotu na kartę Micro SD.

Jednak szczerze powiedziawszy, jest on ciut szybszy jeśli chodzi o poruszanie się po Menu, ponieważ jego nakładka jest mniej zawalona opcjami.

Jeśli nie zależy ci na SD ani wykładanej baterii, to śmiało możesz brać One, jeśli bardziej Ci się podoba od S4.

Wszystko jest kwestią preferencji.

Jeśli chodzi o NX5, to jest to świerzak, który pomimo taniego wykonania, jest świetnym urządzeniem, z oryginalnym Andkiem 4.4 bez nakładek.

Płynność tego urządzenia to 0 ścinek, co nie oznacza jednak, że powyższe urządzenia to zlagowane syfy.

Zdarzają się na nich jedynie tzw. 'Mikrolagi', które dla większości ludzi, nie sprawiają kłopotu.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Z kompaktowych telefonów to: Galaxy S4, HTC One, Nexus 5

Jeśli chodzi o wybór spośród tych trzech, to zależy czego potrzebujesz.

Galaxy S4 ma wiele różnych opcji które dla niektórych są przydatne, a dla innych to poprostu 'bajery'.

Poza tym, ma wykładaną baterię oraz slot na kartę Micro SD co przydaje się jeśli chcesz mieć dużo multimediów na telefonie.

HTC One, jak wiadomo, ładniejszy wizualnie oraz posiada świetne przednie głośniki 'Boom Sound'.

Jedynym mankamentem tych głośników, to wyłamywanie się ich nakładek przy upadkach.

Poza tym, nie masz wykładanej baterii ani slotu na kartę Micro SD.

Jednak szczerze powiedziawszy, jest on ciut szybszy jeśli chodzi o poruszanie się po Menu, ponieważ jego nakładka jest mniej zawalona opcjami.

Jeśli nie zależy ci na SD ani wykładanej baterii, to śmiało możesz brać One, jeśli bardziej Ci się podoba od S4.

Wszystko jest kwestią preferencji.

Jeśli chodzi o NX5, to jest to świerzak, który pomimo taniego wykonania, jest świetnym urządzeniem, z oryginalnym Andkiem 4.4 bez nakładek.

Płynność tego urządzenia to 0 ścinek, co nie oznacza jednak, że powyższe urządzenia to zlagowane syfy.

Zdarzają się na nich jedynie tzw. 'Mikrolagi', które dla większości ludzi, nie sprawiają kłopotu.

No właśnie htc nie ma slotu na kartę pamięci (ważne dla mnie bo na telefonie miałbym sporo multimediów) oraz nie ma dostępu do baterii. :/

Myślę, że kupię Samsunga Galaxy S4. :)

Miyoshi i MadMike41 dostaniecie limit "lubię to".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...