Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy mozna cofnac zakup?

kd44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak masz żetony zwrotu. Masz 3 żetony na sezon.

Jak nie masz co poczekaj do 12 listopada , zacznie się nowy sezon i dostaniesz nowe żetony (przynajmniej tak było z 2 na 3 sezon).

CysseQ_eune_24_0_logo.png

Opublikowano

To co napisał kolega up + będziesz mógł zwrócić tylko rzeczy kupione 3 miesiące przed :) podobno

Opublikowano

Tak jak masz żetony zwrotu. Masz 3 żetony na sezon.

Jak nie masz co poczekaj do 12 listopada , zacznie się nowy sezon i dostaniesz nowe żetony (przynajmniej tak było z 2 na 3 sezon).

Nie będzie żadnych nowych żetonów, a w 2 sezonie nawet czegoś takiego nie było, tylko w 3 dodali taką opcję...

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Nie będzie zwrotu żetonów na początku S4. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd jak nie wiecie.

Potwierdzone info

Jeśli tak powiedział polski support to wiele rzeczy się może zmienić.

Opublikowano

A jak mam wymienić te żetony aby oddano mi rp za kupione przedmioty

Dodam że to nie był zakup tylko kradzież. Ktoś włamał mi się na konto i kupil różne bezużyteczne przedmioty. Czy w takiej sytułacji riot może cofnąć zakup?

Opublikowano

UP

Nie nie może bo właśnie od takich rzeczy są te żetony, w takich przypadkach możesz ich użyć

Jeśli tak powiedział polski support to wiele rzeczy się może zmienić.

Tak, tak powiedział polski support.

@down

Ty do mnie mówisz o.O?

• Witaj ponownie

Chciałbym Cie poinformować, że bardzo dobrze zrozumiałem pytania i jeszcze raz powtórzę każde konto ograniczone jest do trzech żetonów zwrotu jednorazowego użytku. Gdy żetony te zostaną zużyte nie jesteśmy w stanie ich przywrócić i nie odnowią się w nowym sezonie.

W sprawie skórek do Teemo i Mundo tak zostały 4 dni. Normalnie powinieneś dostać wiadomość na Twoją pocztę email jeśli wszystko wypełniłeś dokładnie.

Jeśli chodzi o ramkę to chciałbym Cie poinformować, że jeśli pozostaniesz do końca sezonu w Silver 5 to ta ramka pozostanie.

Pozdrawiam
    Regards,
    DarkIneferno
    Player Support Riot Games

Opublikowano

G*wno wiecie nie wypowiadajcie się a jak tacy znawcy to podajcie te informacje o żetonach nie patrz na posty nie których bo aż głowa boli.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Tylko za żetony , jak nie masz to się nie da .

A tak btw. nie polecam nikogo dopuszczać do swojego konta.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Jeśli nie ty to kupiłeś to napisz do supportu że nie ty kupiłeś te przedmioty i jest szansa że support ci uwierzy.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...