Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walking Dead - Sam zyje?

sonxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, napewno jest tu ktoś kto oglądał najnowszy odcinek walking dead.

Pamietacie chłopaka Sam'a, Rick miał po niego wrocic lecz nie wrocil.

Zaciekawił mnie momęt gdy jechał samochodem i popatrzył w lusterko było widać odbicie tak jakby czerwonej koszulki, jak myslicie czy on żyje?

Opublikowano

Wtf?

Właśnie oglądnąłem najnowszy odcinek i niby w jakim momencie Rick widzi tą koszulę czy coś?

Opublikowano

Wtf?

Właśnie oglądnąłem najnowszy odcinek i niby w jakim momencie Rick widzi tą koszulę czy coś?

na samym końcu gdy spogląda w lusterko...

Opublikowano

Co ty pie*dolisz? Nic takiego nie ma...

jak niema jak jest... wejdz na nowy odcinek i przewin na sam koniec jak jedzie samochodem

Opublikowano

Nie ma żadnej czerwonej koszuli, poza tym nie wiem co ona miałaby wspólnego z Samem. Zresztą dwie osoby raczej nie jechałyby na jednym miejscu, a ta koszula (beżowa) odbija się w taki sposób jak powinna jego własna.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kurwa X)

To odbijała się jego koszula, pozatym Sam nie miał czerwonej koszuli...

może sie przebrał... ?

Opublikowano

może sie przebrał... ?

Tak, a te dwie nowe dziewczynki to przebrane szwendacze, które w nocy zjedzą wszystkich, wysrają i zjedzą jeszcze raz.

Poza tym Rick to przebrany Gubernator.

Człowieku, wiem, że to Ameryka, ale nikomu zdrowemu na umyśle nie chciałoby się wymyślać takiej intrygi, skoro zauważyć może to najwyżej kilkanaście osób, przekonanych o swojej racji.

A na następnej lekcji fizyki postaraj się nie zasnąć i spytaj panią/pana, czy jest możliwe odbijanie się własnej koszuli w lusterku pod wpływem światła.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...