Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Kontrowersyjne wymagania Ghost.

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie niektórzy z was wiedzą, a niektórzy jeszcze nie aby odpalić (nie grać tylko odpalić) nowego Ghosta potrzeba będzie na PC 6GB RAM!. Tak. Jeśli mamy 2GB lub 4GB wyskoczy nam błąd z powiadomieniem że posiadamy za mało RAMu aby uruchomić tę grę... A co najlepsze gra na max ustawieniach na multi zabiera niecałe... 2GB! Oczywiście już teraz można pobrać "hacka" który omija to zabezpieczenie i dzięki niemu można się cieszyć grą na 4GB. Piszę to dla przestrogi dla tych co nie wiedzą (sam mam 4GB RAMu). Co myślicie o takim zachowaniu ze strony twórców gry? ;) Oczywiście wszystko to marketing i zmuszanie ludzi do wydawania $$$ na nowy sprzęt...

Opublikowano

No właśnie. Nie wiadomo czy banują ludzi z fixem (ale jeszcze nic o tym nie słyszałem). Do tego wkrada się jakiś błąd i podobno po zainstalowaniu fixa trzeba grę od nowa instalować ... Ja bym poczekał jakiś czas. Może IW wyda patcha i zniesie ten głupi limit 6GB :P

Uczeń
Opublikowano

o lol ^^ posiadam 16GB ram odpaliłem giere zajrzałem w menedżer zadań i moje oczy ze zdziwienia po 5 zł się zrobiły xD gra na max detalach u mnie w rozdzielczości Full HD zużywa niecałe 2GB pamięci RAM...Nie powinni tak ludzi w jajo robić.W każdym bądź razie macie ludzie tego fixa dla tych którzy mają 4GB RAM

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

po co nam fix skoro dostaniemy bana za jego korzystanie ?

O tym czy banują za RAMFixa przekonamy się za kilka dni :P Jeszcze nie słyszałem aby ktoś dostał banana ale lepiej byc ostrożnym

Opublikowano

@EDIT Postanowiłem jednak że umieszczę RAM Fix'a tutaj, bo to hack, a przecież jesteśmy na forum o czitach ;)

http://kickass.to/call-of-duty-ghosts-ram-fix-steam006-t8123711.html

Ściągnięte pliki wkleić do folderu z grą. Ludzie z oryginalnym Ghostem powinni skopiować tylko iw6sp64_ship.exe

WAŻNE! - Każdy używa tego na własną odpowiedzialność. Nie odpowiadam za żadne skutki uboczne (chociaż nie słyszałem jeszcze aby ktoś dostał bana). Słyszałem że po instalacji RAM Fixa gra będzie się musiała jeszcze raz instalować (ale nie jestem pewien). Nie chcesz ryzykować? Nie używaj. (choć z tego co czytałem to działa)

Nie wiadomo czy IW ściągnie ten limit 6GB także RAM Fix dla niektórych będzie jedyną szansą na pogranie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...