Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ogólne pytania

StSzerAlen

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz w Metin3 ?

• Tak
      27
    • Nie
      6
    • Chyba nie
      0
    • Chyba tak
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--------------- Witam, mam pytanie, KIEDY będzie Metin3 (Rise Of Metin) po Polsku ? ---------------
Kiedy będzie można w to zagrać ?
Nie widze nigdzie na necie dat ni nic tylko słyszę o zapowiedziach.
Zna ktoś może datę mniej więcej wydania tego w Polsce ?
Czy to prawda iż pierwsze 200 000 bądź 20 000 graczy dostanie Gift Pack (Paczka Prezentów) ?
--------------- Czy jest prawdą iz Metin3 europejski będzie podobny do Metin2 ? ---------------

Czekam na Grę.
Nick: Alen / SzerAlen

post-931466-0-35970300-1383653453_thumb.png

Opublikowano

--------------- Witam, mam pytanie, KIEDY będzie Metin3 (Rise Of Metin) po Polsku ? ---------------

Czy to prawda iż pierwsze 200 000 graczy dostanie Gift Pack (Paczka Prezentów) ?

--------------- Czy jest prawdą iz Metin3 europejski będzie podobny do Metin2 ? ---------------

Czekam na Grę.

• W lutym/marcu 2014 roku.
  • Beta jest juz 29 Listopada, zalaczam SS'a:

28013009677275816283.jpg

• Nie 200.000 tylko 20.000 i tak to jest prawda, jest to napisane na FanPage'u RiseOfMetin.
  • To nie jest Metin3, tylko zupelnie inna gra ktora bedzie miala w sobie pewne aspekty z gry Metin2.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Opublikowano

28013009677275816283.jpg
  • Nie 200.000 tylko 20.000 i tak to jest prawda, jest to napisane na FanPage'u RiseOfMetin.
  • To nie jest Metin3, tylko zupelnie inna gra ktora bedzie miala w sobie pewne aspekty z gry Metin2.

Hmm, z tego co widziałem gdzieś było, że 200 000 ale i widziałem też iż 20 000 więc nie bardzo wiem już któro jest prawdą co do tego.

CZEKAM NA NASTĘPNE ODPOWIEDZI ~!~

Opublikowano

Hmm, z tego co widziałem gdzieś było, że 200 000 ale i widziałem też iż 20 000 więc nie bardzo wiem już któro jest prawdą co do tego.

CZEKAM NA NASTĘPNE ODPOWIEDZI ~!~

200.000 to napisali ze tyle osob to sie zarejestrowalo od otworzenia Rejestracji. Tu masz SS:

99644526355348301997.jpg

Opublikowano

200.000 to napisali ze tyle osob to sie zarejestrowalo od otworzenia Rejestracji. Tu masz SS:

99644526355348301997.jpg

Widziałem inne zdjęcie, ale ok ;) Czekam na więcej informacji ! Odpowiadajcie i wypowiadajcie się ;p

Opublikowano

Będzie moc w końcu przejdę z mt2 na coś wygodniejszego z reszą metin2 nudny się robi więc 29 . ! Open downoland client i let's go Game . !

Cyrk.png

Opublikowano

28013009677275816283.jpg

Mam pytanie. Czy jak będą Beta testy to będzie po PL czy po Angielsku ?

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jak będą Beta testy to będzie po PL czy po Angielsku ?

W języku Angielskim.

@TOP

Jak wyjdzie beta to pewnie zassam obczaić o co tam biega.

Opublikowano

1) Rise od ,,Metin'' (beka) 3 nie ma nic wspolnego z metin2

A czy metin miał coś wspólnego z metin2? Ku*wa ludzie ogarnijcie się i nie nabijajcie postów bo polowa w tym dziale postów "To nie je metin2".

Płaczecie że jest inna od metin2 i to jest zaj**iste w tej grze bo jest wiele fajnych rozwiązań, nawet się ciesze że gimbusom się nie podoba bo tyle będzie spokoju z wami...

@Topic

Było napisane że 20000 kont dostaje pakiet

Pytanie! Jak wyjdzie polska wersja to tylko przetłumaczą klienta czy będzie nowy serwer(GLOBAL), bo wolał bym nie bo od bety zaczynam ostro napi*rdalać :D

Opublikowano

A czy metin miał coś wspólnego z metin2? Ku*wa ludzie ogarnijcie się i nie nabijajcie postów bo polowa w tym dziale postów "To nie je metin2".

Płaczecie że jest inna od metin2 i to jest zaj**iste w tej grze bo jest wiele fajnych rozwiązań, nawet się ciesze że gimbusom się nie podoba bo tyle będzie spokoju z wami...

@Topic

Było napisane że 20000 kont dostaje pakiet

Pytanie! Jak wyjdzie polska wersja to tylko przetłumaczą klienta czy będzie nowy serwer(GLOBAL), bo wolał bym nie bo od bety zaczynam ostro napi*rdalać :D

@UP a wlasnie ze Administracja napisala na ten temat na ich forum.

@Pytanie: Niestety serwera Polskiego nie bedzie, bedzie po prostu przetlumaczona gra na jezyk Polski.

Opublikowano

Czy to prawda iż pierwsze 200 000 bądź 20 000 graczy dostanie Gift Pack (Paczka Prezentów) ?

Czekam na Grę.

Pl ma wyjsc po Nowym Roku. A dokładnie Luty/kwieciec miedzy tymi miesiacami.

Beta europejska startuje 29 listopada.

Tak pierwsze 20 tysiecy osob zalapalo sie na "sm" o wartosci 29$ i sam jestem ciekawy co bede mial w tym is :), a co do 200 tysiecy to tyle juz jest graczy zarejestrowanych + fb 60 tysiecy i rozne fora .. :) ogolnie mozna powiedziec ze na ten moment na start tej gry czeka minimum 400 tysiecy graczy.

Czy bedzie podobny? Ja osobiscie w to watpie bo nie ma opcji zeby cos przywrocilo stary klimat gry metin2 ... Ale jesli europejska wersja bedzie miec fabule jak i cala reszte taka sama jak metin2 to bedzie bardzo fajnie :) wiadomo ze grafika bedzie dzialac tak ze wydawac nam sie moze ze to nie jest juz metin, ale tak jak napislame wyzej jesli cala reszta bedzie podobna.. wtedy zagram :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Twórcy metin2 zarobili miliony na grze, więc teraz trzeba stworzyć nową ulepszoną (bądz nie) wersje po to by zarobić kolejne miliony. Pieniądz nie śmierdzi.

Brawo Twórcy :)

Prawo jest ustalone ze względu na ludzi.

Szukam osób do teamu na świecie aurera.

Opublikowano

heeh co do pieniędzy to racja, sam znam obobę która wydała na metina ponad 10 tysięcy złotych i wcale nie chce mi uwierzyć, że tyle heeh. Osobiście nie wydałem na to ani złotówki. Hmm to zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...