Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Silver one

JamGrzmot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co chcesz na chama wbić tego Golda . Po głupią skórkę i ramkę?

Pamiętaj w LOLu liczą się tylko skille ,a nie jakieś tam dywizje. Co ci to da jak na chama wbijesz golda jak skillowo będziesz na poziomie silvera.

Ja właśnie odpuściłem sobie rankedy . Wiem ,że i tak nie wyjdę ,a tylko się wkurzam . W przed sezonie poćwiczę i w S4 to 100% będzie golda ,a nawet coś więcej.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Graj tym kim umiesz najlepiej, warto nauczyć się grać przynajmniej 2-3 postaciami na każdą pozycję, w YOLOQ nie wiadomo gdzie pójdziesz.

Polecam ogarnąć Sonę, Thresha, Caitlyn, Vayne, Zeda, Ahri, Fizza, Shena, J4, Hecarima, i jeszcze jakiegoś topa, nie przychodzi mi do głowy.

Ogarnąć... wiedzieć jak budować, jak grać, jak się zachowywać. Jeśli to co Ci zaproponowałem to za dużo dla Ciebie to nie nadajesz się do golda :(

Opublikowano

top: Jax/Nasus/Wukong (dobry Jax sieje postrach na YoloQ)

mid: Akali <3 lekki feed i jest unstoppable, lich bane i sama jedna robi za całą drużynę (dobry push, ładny dmg), Annie, Ahri, Fizz (główna zasada - masz mieć możliwość szybko zejść z linii i pomóc innym, dlatego na mida polecam najbardziej mobilne postacie)

bot: ... dużo możliwości, za dużo zależy od przeciwników.. uniwersalnie Cait+Nida (never ending poke), inaczej.. Vayne, Miss, Jinx(teraz jest op), Twitch i support... Nami (best imo), Sona, Leona, Janna, Thresh

jungle: nie wiem, nie gram.. Jarvan zawsze był dobry (nie wiem jak po nerfie), Rammus jak trzeba tanka, Lee, Xin (nawet kosi, jak ogarnie)

Ogólnie bardziej martwiłbym się w jakim czasie wyjdziesz niż czym.. ja np. mam S1 i dostaje po 5 punktów.. a "chwilowy" win rate mam 80%

@edit

Podepnę może się pod pytanie.. czy da się jakoś coś z tym zrobić, żeby dostawać więcej niż 5 punktów? Wiem że mam małe MMR, tylko co z tym zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...