Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowali Mnie, Powiedzcie Co I Jak Zrobic

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dostałem dzisiaj bana na moim koncie 40 lvl ;/ . Chciałbym chociaż gdzieś sprawdzić za co go dostałem. Powiedzcie mi czy ban jest na zawsze czy na jakiś czas. TO BYŁ MÓJ 1 BAN czy po jakimś czasie minie ?

Czy mam jakąś szanse na odbanowanie ? JEŚLI TAK TO JAK

na opsa nie da sie wejść bo pisze ze account is blocked

na meila nie przychodzi żadna wiadomość o banie

nie hakowałem na 40 lvl, haki były dla lewych kąt dla zabicia czasu jak się nudziło. bana mogłem dostać raczej za afkowanie na ffa tak mi sie wydaje

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Powiem ci że masz pech

sprawdz na emailu na którym robiłeś konto

powinna ci przyjsc wiadomosc do kiedy dostałeś bana

przypuszczam że gdzien na 20 lat

Opublikowano

Dlatego hackuje na kontach 1 lvl do 10 lvl i nowe acc od nowego "sezonu"

Jak nie hackowałeś i bugowałeś jesteś czysty , więc masz prawo suszyć dupę adminom tak długo , aż Ci oddadzą 40 lvl ;)

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Pasjonat
Opublikowano

Mnie też raz zbanowali, było to dawno i nadal mam tego bana. Bardzo się ciesze, bo masz nauczke żeby nie hakować;p, a zwłaszcza na 40lv. Pewnie pisałeś, że pro jesteś, a tak naprawde to z gps'em albo no spreadem chodziłeś

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Czemu tak twierdzisz? Podaj choć 1 wyraz wskazujący w jego poście , że hackował przypuszczać można w myślach ... Kolejny gracz który nie hackuje , a jest zarejestrowany na mpc ..

koxam.png

Budowniczy
Opublikowano

A za co sie dostaje bany??? Za hackowanie ;D 40 lvl buhahaha. Ticket cie ratuje.

Pasjonat
Opublikowano

Jestem tu zarejestrowany, bo są tu nie raz różne nowości, promocody, sposoby na zdobywanie g1 itp. Zeker nie dostaje się banów za nie hakowanie. Wystarczy, że 1 runde hakował i to go mogło załatwić

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

afk-owanie na ffa za to dostałeś bana.Dziś wieczorem bardzo dużo osób dostało bana i dlvl(reset).Więc nie masz po co pisać ticketa żeby Ci odbanowali Acc.Ale zawsze można spróbować :) .Jak będziesz pisał ticketa to podaj im wszystkie kody od premek itd. Pzdr :)

Opublikowano

Powiem Ci, że nie jaki gracz koniec123 jeździł na WH i na No Recoilu... Żałuję teraz, że nie zrobiłem screenshota.. Ale pamiętam, gdzieś na 20-25 lvl'u tak biegałeś.

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Pasjonat
Opublikowano

Za ss'a mogą zbanować kiedy gość hakuje superjumpem albo inne opcja, które są widoczne. Żeby zbanować kogoś za gps albo no recoil, musisz zrobić filmik

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

a wiec tak topic

jsli pisze ze acount has been blocked

to konto na amen zbanowane

jelsi hackujesz na kontach innych a masz zaznaczone w gzre(jak sie logujesz) save id to dostaniesz bana na kazde konto na ktore sie logowales na tym kompie

mozesz napisac ticketa jesli ta opcja co napisalem wyzej nie wystapila u cb

moze pomylkowo zbanowali to powinni odbanowac

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@up to z save id i banami na wszystkie konta to chyba w wypadku stałego ip , jak ktoś ma routera itp. (np.ja) to jak mogą zobaczyć na jakie konta się logowałem?

koxam.png

Opublikowano

no z danego ip zobacze np ze logowales sie na 5 i 40 lvl to zbanuja obydwa

nie ma wyjatku czy router czy neostrada czy siec lan

albo tez moga po jakims numerze z kompa ale nie pamietam jaki ktos mowil ale zapomnialem

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ok czyli na każdego loga zmieniam ip xD Zawszę się zastanawiałem jak w sampie na ip łapią i jak zmieniam to nadal ban , a to pewnie ten numerek kompa ;d

koxam.png

Opublikowano

też tak zrobiłem zbanowali mi 25 lvl i zacząłem grać w combat arms ale w combat arms mnie na IP zbanowali za pod miane plików te mody .....

że np mam zwykłe m16 a widze g36 i zabijam z g36 ....

i znowu zacząłem grać w wr ale tylko na Wallhakcu .. gram teraz

tzn było to dawno jak jeszcze stary wr był :P

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

pierdole zrobilem nowe konto 5 lvl juz mam gold preme na 3 dni aktywowalem wzielem promo na cxa ze starego acc kupilem med boxy, m14 i tmp9 i gram :D

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

teraz tak pożartować

Tak mi się wydaję że ten twój avatar ci pomógł z tym banem :P

tak ciągle dusi ban ,ban,ban aż tu nagle BAN xD :P

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Według mnie to już temat wyjaśniony można zamykać nie wiem jak dla pana moderatora xD No masz pecha ja tam klepie 30 lvlowców 8 lvlem sniper :D Jak któryś mądry to mi rate obniża ;/

koxam.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...