Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuje]Oferuje pliki zrobione w 98%

Vrf

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam,

Jako iż zostałem oszukany przez Arta,Isaira itd. A robiłem z nimi server. Więc też mam prawa do plików. Mogę je zaoferować jakiejś tam osobie. Więcej informacji na GG podanym pod avkiem

Jak wyglądają pliczki ?

xxx

Oczywiście w ofercie jest też client :]

Opublikowano

Witam,

Jako iż zostałem oszukany przez Arta,Isaira itd. A robiłem z nimi server. Więc też mam prawa do plików. Mogę je zaoferować jakiejś tam osobie. Więcej informacji na GG podanym pod avkiem

Jak wyglądają pliczki ?

Jak wyglądają pliczki kliknij

Oczywiście w ofercie jest też client :]

hahahahah nie masz ani 10% tego co mamy baranie dostałeś zbugowane pliki hahaha a ty myślałeś że kogoś w ciula zrobisz po za tym masz bana za oszustwa już piszę do moda :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Ty kurwa frajerze , masz jeszcze czelność te pliki udostępniać , życzę Ci żebyś zdechł śmieciu Ty . Leje na takich skurwysynów co szydzą z czyjejś pracy . "jako iż zostałem oszukany przez Arta,Isaira itd"

Zostałeś oszukany ? Ty smieszny kutafonie ... Nic kurwa nie robiłeś zgłosiłeś się że chcesz serwer stawiać priva na dedyku , dostałeś dostęp i wgrałeś swoje pliki z mpc i pierdolisz że sam je robiłeś . Quester w dupe zajebany gdzie wszystkie dunegony ma z mpc w dodatku pobugowane . Nie pierdol że Cie oszukali bo to Ty poleciałeś do GigaPL i zaoferowałeś mu rano te pliki wczoraj . My dopiero wieczorem się dowiedzieliśmy że Ty śmieciu im te pliki wrzuciłeś . Nawet kurwa byłeś tak głupi że wrzuciłeś im bez żadnego potwierdzenia że ten hajs z isa dostaniesz ... Co jakby Cie wyruchali co wtedy byś zrobił? Myśl kurwa gnojku 16 letni , złodzieju Ty pierdolony . Mam nadzieje że już na tym forum pod tymi nickami nie zagościsz .

PS. Bana śmieciowi na IP bo ma stałe i neta to tydzień nie będzie miał obiecuje Ci to łachu .

BTW. Tak kończą frajerzy .

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...