Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co powinienem wiedzieć ?

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Troszeczkę zrobiło się nudno i postanowiłem zacząć przygodę z Crossfire i moje pytanie jest jedno co powinienem wiedzieć jako nowy? jaką polecacie na początek broń ?.Za pomoc daje "Lubie to"

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Z karabinów M4A1, na początek najlepsze, tym się nauczysz grać to z innymi broniami sobie poradnisz.

Ze snajperek AWM najlepsze, jednak jako pierwszą broń najlepiej kupić karabin.

A jak będziesz chciał kupić pistolet to za GP najlepsze jest DE.

Tyle ci powinno wystarczyć, jak kupisz te 3 bronie, to dopiero wtedy możesz szukać coś nowego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

K1 byłoby słabe na początek gry.

Jest to SMG i nadaje się tylko na mniejsze mapy TD, a np. karabin taki jak M4A1 nadaje się na wszystkie mapy.

A jak lubisz grać na TD, na małych mapach to możesz kupić SMG, ale nie to, jest wiele innych które są dużo lepsze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A co myslicie o K1 ten za 35 tys GP.

K1 słabiutkie

M4A1 spokojnie ogarniesz jak jesteś świerzy w cf mały odrzut dobra celność jak ci będzie dobrze szło z M4A1 to inne bronie myślę dobrze ogarniesz.

AWM według mnie najlepsza snajpa.

DE najlepszy z broni krótkich szybko dedniesz hedem etc dobre dmg i celnośc tez w miare.

Kałach dobry również ale tu już musisz ogarniać odrzut.

513f736c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...