Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile wary Quest ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napisałem Quest na czytanie Ksiąg Umiejętności napisany przez mnie działa na tej samem zasadzie co na Globalu metin2.pl ile taki quest jest wary ? Nie mam zamiaru go sprzedawac tylko jestem ciekawy co do ceny ?

Opublikowano

Witam napisałem Quest na czytanie Ksiąg Umiejętności napisany przez mnie działa na tej samem zasadzie co na Globalu metin2.pl ile taki quest jest wary ? Nie mam zamiaru go sprzedawac tylko jestem ciekawy co do ceny ?

Na PLu nie ma questa co do czytania ksiąg. Wszystko pobierane jest z game, dlatego zmianę ilości ksiąg wymaganych na dane M edytuje się diffem, a nie questem.

Poza tym, nie wiemy o jakiego questa DOKŁADNIE Ci chodzi (chodzi o bogatą zawartości).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Chodzi mi oto, że napisałem Questa na czytanie ksiąg Umiejętności na takiej samem zasadzie co na Metin2.pl i działa tak samo co na PL tylko to quest a nie wbudowane funkcje w Game ;)

Chodzi mi oto, że napisałem Questa na czytanie ksiąg Umiejętności na takiej samem zasadzie co na Metin2.pl i działa tak samo co na PL tylko to quest a nie wbudowane funkcje w Game ;)

Opublikowano

Chodzi mi oto, że napisałem Questa na czytanie ksiąg Umiejętności na takiej samem zasadzie co na Metin2.pl i działa tak samo co na PL tylko to quest a nie wbudowane funkcje w Game ;)Chodzi mi oto, że napisałem Questa na czytanie ksiąg Umiejętności na takiej samem zasadzie co na Metin2.pl i działa tak samo co na PL tylko to quest a nie wbudowane funkcje w Game ;)

Stary innym możesz ściemniać że napisałeś ale mi nie. Ja już po Twoim pisaniu postów widzę że nie potrafisz pisać questy.. tego questa znalazłeś i nieco przekształciłeś bo taki quest widnieje gdzieś, jak będę miał laptopa to go dam i nic wart taki quest. -.-

Poza tym ciekawe czy go sprawdziłeś.. czy nie cofa Ci skilli itd :3 taka informacja :)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Quest "bezcenny" (0zł, 0gr), dlaczego? Bo jest inny, lepszy system działający tak samo. To tak samo jak byś wziął starą nokię, porównał do smartwona i wmawiał ciemnym ludziom że z nokii też można zadzwonić i wysłać sms :D .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...