Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Edycja Kolb

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem przedstawić informacje co się zmieniło w kolbach dla każdej klasy,bo dla każdej klasy jest inny pułap :P

Info oczywiście zaczerpnięte z forum bf-a

Oznaczenia:Ar-Szturm Lmg-Medyk Smg-Mechanik Sr-Sniper

Tak,więc nemezis oberwał ahaha,a połowa osób nie wie i chcę za wszelką cenę zdobyć wymarzoną kolbę nemezis ^.^,ale czy warto po takim nerfie ?? na to pytanie odpowiedźcie sobie sami....

hlsh.jpg

Ps.W ss zabrakło info o Thunderbolt dla snipera edytowane zostało z 0.4/-0.3/0 Up.Recoil na 0.3/-0.3/0 Up.Recoil także już sniperzy będą wiedzieć która kolba będzie najlepsza :P

Ps2.Oczywiście ta edycja jest wstępna i ma charakter testowy za kim ta edycja zostanie zastąpiona na serwerach oficjalnych.

Opublikowano

Na miliord procent coś się jeszcze zmieni, bo xm9ar nie ma wgl rozrzutu z stabilizującą.

Dałbym sobie jeszcze rękę uwalić, że inne kolby też zmienili, ale to może tylko moje odczucie i jeszcze wyczuwam jakiś nowy pakiet w powietrzu, ewentualnie przywrócą kolby po nerfie do sklepu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak będzie już wiadomo jakie zmiany wejdą na oficjala to daj znac

Zapewne nie prędzej, niż jak wypuszczą nowe bronie, to dopiero testy testów, ale zapowiadają się ciekawie :P

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...