Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukruszony ząb

Agent K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

parę tygodni temu ukruszył mi się ząb przedni jedynka. Jakiś 1mm. Ile kosztuje naprawa? Spiłuje mi drugi czy nałoży jakiś kompozyt?

4417049059_6234f40fb5.jpg
Storm has passed but the destruction are still visible.

Opublikowano

Mi to jakoś przeszkadza i widać ten 1mm w porównaniu do drugiego zęba, do tego ta szorstka powierzchnia jak się przejedzie językiem, grrrrrrrrr!

4417049059_6234f40fb5.jpg
Storm has passed but the destruction are still visible.

Opublikowano

Również miałam ten problem, ukruszył mi się dosłownie kawałeczek jedynki, ale u prywatnego dentysty płaciłam 100zł

Opublikowano

Pierwszy raz jak mi się ukruszyła 1 to zapłaciłem 50zł, teraz jak 2 raz mi się ukruszyła to nie chce mi się iść do dentysty xD

Nie spiłuje,tylko nałoży taką "maść" która zastygnie i będzie przypominać ząb :D

Opublikowano

Ja tam nie dbam o takie szczegóły mam krzywy zgryz i brak mi z przodu zęba na żuchwie (taką dziurke mam xD) a mam zgryz mocniejszy od większości znanych mi osób. Wybulisz sporo bo takie kosmetyczne zabiegi u dentysty nie są niczym grożnym dla zdrowia a zajmuje kolejke,zabiera czas lekarzowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...