Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WTF moje mmr

lakedaimon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mianowicie w s3 z silver 4 wbiłem platyne 4 w cały sezon wbiłem tą platyne pod koniec września i nie starając się w niej grałem rankedy trolując sprawdzając champów wczoraj uświadomiłem sobie że mam elo na poziomie silver 1/gold 5 i to jest problem gram na poziomie gold 1/platyna 4 jak szybko podwyższyć sobie elo nie chce zagrac w s4 800 rankedów zanim znowu wbije tą platynę w s4 chciałem spokojnie wbić diament wbiłem platyne bo wygrywałem 6/10 renkedów i dlatego wyszedłem

Opublikowano

MMR wyciągniesz jedynie przez wygrywanie, więcej mmr idzie jeśli grasz z 'lepszymi' od siebie, czyli grając duo z kimś kto ma wyższą od ciebie dywizje.

Opublikowano

to wiem ale koniec sezonu juz zaraz nie podniosę o tyle wiem mój błąd bez sensu trolowałem i grałem na liniach których nie umiem

i bardzo dobrze tacy jak ty to powinni wypier***** z tej gry takie gowna jak ty powinni banowac

ale kara sie spotkała i bardzo dobrze

Opublikowano

NO I BARDZO DOBRZE. Utrudniałes grę innym to masz! Najlepiej graj z bronze i będziesz miał karę.

@antywarn Musisz mieć więcej wygranych od przegranych.

Opublikowano

i bardzo dobrze, bedziesz gral tam gdzie twoje miejsce najlepiej jak spadniesz do bronzu ;)gl troll hard

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

tak ale zauwaz ze gram jak platyna

nie grasz jak platyna, platyna reprezentuje sobą jakiś poziom bo no-skill by do platyny nie doszedł a Ty trollowałeś innym gry ;)

anyway, skoro grasz jak platyna to co to za problem wyjść drugi raz z silvera/golda do platyny w s4 ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...