Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

前往了解

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

前往了解 - Poznajmy się

Witam

Jestem nowy na forum więc chcę poznać Gwiazdy tego forum jak i zwyczajnych Userów Nie wiem czy ten temat ma sens ale jednak go rozwinę ;)

A więc tak założyłem ten temat aby zapoznać się z wami jak i żeby inni poznali się ze sobą no skoro to mój temat to napiszę coś o sobie

Mam 17 lat uczę się jestem spokojnym człowiekiem choć łatwo się denerwuję [^^]

Bardzo lubię pomagać innym staram się jak tylko mogę widzę, że na tym forum jest wiele mądrych ludzi choć tego nie pokazują widać to po ich zrozumiałych, mądrych wypowiedziach [^^]. Chętnie poznam nowe osoby ;)

Interesuje się komputerami, tworzeniem filmików(zabawnych itp.), i wpatrywanie się w oczy mojej dziewczyny [^^]

Pochodzę z Torunia a mieszkam w Okolicach Torunia :)

Ahh no i jestem wielkim fanem Mangi i Anime ;P Tak jak poniżej wspomniano też moim GuRu a raczej mentorem jest The Undertaker & Masashi Kishimoto

Chcę przywitać się z każdym z was i mam nadzieję, że nie będę w Konflikcie z żadnym z Użytkowników !

Pozdrawiam I am New

Nie wierzę w Boga, on nie Istnieje i Kropka!

obrazsb.png

Opublikowano

hmm no witamy cei witamy

ja powiem tak jestem w tym samym wieku co ty;p

tez b szybko sie denerwuje tym bardziej jak ktos obrazi pewna zrecz (RM) to juz wogole

czasami pomagam ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja może do gwiazd ^_^

żart, jestem tylko szarym userem, który chce pomagać innym

Mam niedługo 15 lat, interesuję się matematyką i fizyką (nie wielu jest takich) oraz informatyką, oraz kulturą Japonii o.O

Jestem z województwa mazowieckiego, blisko Radomia.

Jestem inteligentnym, dającym się polubić, nadużywającym emotek ;D i ;P chłopakiem ^_^

Jestem wielkim fanem mangi oraz Anime, moim Guru jest Masashi Kishimoto, twórca Naruto ;)

To chyba tyle o mnie, wielkim spamerze ^_^

Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza mou, który dał mi 20% warnów :)

Opublikowano

Kubok5

Ja również jestem fanem Mangi & Anime i tak się składa, że moim Guru także jest Masashi Kishimoto [^^]

Myślę, że moglibyśmy się ''zaprzyjaźnić''

A może być ta? Bardzo lubię się wyróżniać ;P <zarcik>

Nie wierzę w Boga, on nie Istnieje i Kropka!

obrazsb.png

Opublikowano

Witamy.

Jestem z Poznania, staram się być spokojny choć nie zawsze mi to wychodzi (w życiu prywatnym, ponieważ na forum zawsze jestem opanowany :D)

Interesuję się głównie komputerami,motoryzacją oraz sportem (dokładniej siatkówka, piłka nożna).

No jestem modem, bla bla... :P

Tak więc zachęcam do udzielania się na forum . ;)

Aa jeszcze coś, jeśli możesz to nie pisz tą tzw. "oczojebną" czcionką, niektórym (w czym ja) to przeszkadza. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Elo, witaj w społeczeństwie(fajny spam by był gdyby każdy user się tak witał :P) MPCFORUM

Ja mam 12 lat mieszkam w okolicach warszawy no ii...xP...interesuję się dosłownie wszystkim ;P

Na forum jestem Userem już z 5 miesięcy i na moje posty raczej nikt nie odpowiada nie wiem dlaczego ;| [Ja mam 2 konta na MPC Te konto iii..."Mizzy"

A więc p0zDr0 !.!..

@Edit

Przeczytaj regulamin ;P

Opublikowano

Witamy na MPC :)

Nazywam się Kamil i mieszkam w nie dużym mieście Lubin (największe złoża miedzi w Polsce i najnowocześniejszy stadion piłkarski).

4 dni temu zacząłem nowy okres życia czyli pełnoletność (29.01.1992 to moja data urodzenia :>)

Byłem KidModem działu Metin2 (miesiąc temu, ale zostałem wyrzucony za olanie działu i odejście na serwer Insomnia).

Moje zainteresowania to sztuki walki (trenuje boks od trzech lat).

Chyba wystarczy :D

Ps. Początek nicku należy do mnie, ale pozwalam Ci go używać :D

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Witam cie nowy ale to nie portal od poznawania ludzi po zainteresowaniach.... Gdyby kazdy mogl pisac taki temat jak ty serwer by nam padl a to forum o HAXACH ;)

closed

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...