Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30d]Maximus460

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj Maniek, uważałem ciebie za równego gościa no, ale cóż... Po pierwsze w temacie, którym założyłem nie jest to żaden ref, pisało w linku, że to ref? Po drugie napisałem ten temat tylko dlatego, że jest to akcja organizowana przez trionworlds, który jest na cele charytatywne w którym pomagamy wypełniając formularz w zamian dostajemy frę Defiance, nie mam w tym żadnego udziału, więc proszę o unbana bo jest to raczej niesprawiedliwy ban ;) Pozdarwiam.

Opublikowano

To był reflink, co było widać gołym okiem. Jeśli nawet był to reflink na cele charytatywne jak mówisz to dalej był reflinkiem. Mało tego - nie napisałeś nic o celach.

Regulamin jest regulaminem. Był reflink jest ban. Równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że nie ma żadnego udziału we wstawionym przez niego na forum keylogerze.

Należy brać odpowiedzialność i z głową wstawiać treści na forum.

@edit Po kolejnej, wnikliwej analizie, stwierdzono obecność refa. Przedstawiono to userowi na pw.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...