Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bany dla nieuczciwych graczy

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta.... Teraz wszyscy cziterzy przemyślą swoje grzechy i w ramach rehabilitacji sami zgłoszą się do EA.

A Ci którzy pisali te czity lub namawiali innych podejmą decyzję o samoukaraniu i udadzą się na plac Tian'anmen w celu dokonania samospalenia poprzez polanie benzyną.

Wrzucając po tym wszystkim filmiki na yt, aby udowodnić, że nie blefują, a pokora była szczera.

ps. autor nie miał na myśli namawianie innych do dokonania samookaleczenia czy innych uszkodzeń ciała.

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

Tak czy siak, pisałem do Administracji NFS Times czy jest możliwość zresetowania (odbanowania) moich czasów i punktów.

Nie wyrazili zgody ani nie dali mi bana, za lojalnośc dla gry i życie się toczy dalej :)

Dodatkowo EA jest konkretnie słabe w tych sprawach, dostałem też bany na 2 konta, na których cheaty nie były używane

tak więc co to za polityka... Nie ma sensu raczej nic zmieniać w tej grze bo i tak nie da się tego zrobić a za tym idzie też to,

że gra stanie się totalnie pusta bo większość graczy, którzy dostali by bany na kontach z rocznym czy dłuższym stażem i

ekwipunkiem za SB, przestało by grać :P

btw. Info jest stare już dawno odczytałem tego posta

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ja zacząłem grać na Becie jak się płaciło 50zł..co śmieszne na MPC Administracja NFSW..oskarzała mnie o "czity" o.O..pozdro dla was;) będe się śmiał jak dostaniecie sami bany..bo nawet za sprawdzenie czy działa, a nie używanie jest ban..a to jaja nie są;)

Opublikowano

Ja zacząłem grać na Becie jak się płaciło 50zł..co śmieszne na MPC Administracja NFSW..oskarzała mnie o "czity" o.O..pozdro dla was;) będe się śmiał jak dostaniecie sami bany..bo nawet za sprawdzenie czy działa, a nie używanie jest ban..a to jaja nie są ;)

Na MPC oskarżała Cię administracja NFSW?

Jak ktoś sprawdza cheaty to zwykle robi to na koncie testowym, aby nie narażać głównego kierowcy ;)

A nawet jeśli, to niektórych botów nie dadzą rady udowodnić.

Poza tym to już nie pierwsze ich "banowanie" po którym cheaterzy i tak zostają, a naprawianie bugów skutkuje pojawieniem się kolejnych.

To jest EA, tego nie ogarniesz.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Co z tego ja zbanują np. 1000 cheaterów.

To przybędzie 10x tyle.

Moim, tokiem myślenia oni mają na to stopniowo wyje****, chcą tylko więcej hajsu zarobić:D

Opublikowano

Co z tego ja zbanują np. 1000 cheaterów.

To przybędzie 10x tyle.

Moim, tokiem myślenia oni mają na to stopniowo wyje****, chcą tylko więcej hajsu zarobić:D

Nawet te punkty sa po to zeby sb wydawac na auta

w sesie ze to doswiadczenie, zeby miec to 5000D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...