Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Interface przy wyborze postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie odnoście interface przy wyborze postaci moje pytanie polega na tym jakie pliki odpowiadają za niego co muszę wyciągnąć z innego clienta aby działał u mnie na serwerze jeżeli macie jakieś pytania pisać tutaj

Opublikowano

Nie mam zwykły interface przy wyborze postaci ale chce go zmienić np na taki jak jest na invoria może wiesz jaki tam jest i załóżmy że mam do niego dostęp i jakie pliki muszę wyciągąć z jego klienta do swojego abym go miał

Wiem chujo** tłumacze :) ale możesz będziesz wiedział o co chodzi

Opublikowano

O dobra znalazłem takie zdjęcia 2.jpg

3.jpg

1.jpg

I jak chce wyciągnąć ten interface również z tym ostatnim to trzeba wyciągnąć również coś jeszcze czy tylko z plików locale i etc folder ui czy trzeba coś jeszcze aby działało ?

Opublikowano

Wszystko zależy od ścieżek ustalonych w plikach konfiguracyjnych.

Forum nie pomaga w kradzieżach.

W tym nie ma żadnych kradzieży ponieważ chce wyciągnąć interface z klienta który jest udostępniony + pliki do niego ale chce tylko interface NIE CHODZI MI O INTERFACE Z TYCH SS'Y TO JEST TYLKO PRZYKŁAD PONIEWAŻ TAM JEST PODOBNY

@A gdzie konkretnie mam to sprawdzić ?

Opublikowano

Na forum jest zakaz udostępniania całych clientów więc coś kręcisz.

Nie kradniemy i tyle, chcesz to sobie zrób sam.

Nie są na tym forum jest to udostępnione na innej stronie z bardzo ciekawymi rzeczami cóż moze ktoś inny pomoże i na przyszłość jak masz pisać 2 posty o podobnej treści nie pisz wogóle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...