Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Boosting kolegi

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiejsze próby wydostania kolegi z Brondzu I, sądziłem że będzie bardzo przykro, ale jako jungler to chyba da sie wszystko zrobić, i jedna lamerska gra adc :)

7ppl.jpg

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Tutaj mamy forum donosicieli, zaraz ktoś cię będzie próbował sprzedawać :3 Kiepskie miejsce na chwalenie się, że boostujesz kolegów.

Opublikowano

Już zostałeś zgłoszony do supportu za boostowanie.

Dzieki piona.

Wypier*****

Zasłaniaj nick jak boostujesz.

Najlepiej się bronzy carruje nasusem , garenem i diana ;D

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Nie wiem o co te spiny, kolege podnosze jedynie z bronze I do silver V to po pierwsze bo poprosił mnie gdyż on czasu nie ma, bo matury i takie tam sprawy, a znając życie on jest lepszy od was, bo grając 3v3 często diamenciki ulegają nawet (oczywiście przy teamplayu).

Po drugie wiem że to niedozwolone dlatego nicku wam nie dałem konfidenci bo sie tego spodziewałem, tym chciałem pokazać jedynie że dobry jungler potrafi wygrać gre.

A to że jako jungler brałem linii, były sytuacje że lepiej żebym zabił żeby nie zwiał, bo takie sytuacje też miałem :D

Z kolei to jest poddział media, pokazałem jedynie że przy odrobinie skilla idzie podnieść team nawet z głębokiego gówna :P

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Super , ja robię anką 11;2 w silverze kolego

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

chwalisz się, że zrobiłeś 5-8 jaxem w bronzie1? gj

Tu akurat nie ma sie czym chwalić, jungler 0-10 i bezużyteczny mid, cóż mogłem, wyjść?

Widze same lowki ponizej 130 postów płaczą że potem z nim będziecie grać, nie chce was zawieść ale mamy golda, spokojnie by was pojechał z palcem w nosie, więc schowajcie te posty, bo tylko report macie :P

@HellFortun APC a jungler to jest różnica kolego, oddawałem wiele killi jako jungler, a mimo to miałem dobre statystyki.

PS: Flamujcie więcej, to wybije wyżej :*

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Nie wiem o co te spiny, kolege podnosze jedynie z bronze I do silver V to po pierwsze bo poprosił mnie gdyż on czasu nie ma, bo matury i takie tam sprawy, a znając życie on jest lepszy od was, bo grając 3v3 często diamenciki ulegają nawet (oczywiście przy teamplayu).

Po drugie wiem że to niedozwolone dlatego nicku wam nie dałem konfidenci bo sie tego spodziewałem, tym chciałem pokazać jedynie że dobry jungler potrafi wygrać gre.

A to że jako jungler brałem linii, były sytuacje że lepiej żebym zabił żeby nie zwiał, bo takie sytuacje też miałem :D

Z kolei to jest poddział media, pokazałem jedynie że przy odrobinie skilla idzie podnieść team nawet z głębokiego gówna :P

Brąz pojechał diamenty? Fajna historia.

Tu akurat nie ma sie czym chwalić, jungler 0-10 i bezużyteczny mid, cóż mogłem, wyjść?

Widze same lowki ponizej 130 postów płaczą że potem z nim będziecie grać, nie chce was zawieść ale mamy golda, spokojnie by was pojechał z palcem w nosie, więc schowajcie te posty, bo tylko report macie :P

@HellFortun APC a jungler to jest różnica kolego, oddawałem wiele killi jako jungler, a mimo to miałem dobre statystyki.

PS: Flamujcie więcej, to wybije wyżej :*

Skoro się chwalisz że macie golda w teamie, to jesteś silverem, ten temat to założyłeś chyba tylko po to, aby rozpętać flamewar.

Opublikowano

@splint

Co mają kurw@ posty do rzeczy ?...

@top

Nice.

@płaczące dzieci

''A ja potem mam takich w teamie'' . No szkoda, pewnie TYLKO DLA TEGO nie jesteś teraz w swoim zasłużonym diamencie, tylko siedzisz w siler IV bo taki noob team. Pamiętajmy że noob team to tylko twój team. Nigdy.

NIGDY przeciwny.

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...