Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] HackShield Error 204

niewiem32145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero

zgrałem warrocka na Laptopa <windows 7>

wszystko ładnie pieknie dopóki nie odpaliłem gry gdy sie wczytuje Hack Shield to wyskakuje bład 204 o co kaman proszę o pomoc beda plusy czy tam like

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Otwórz plik version.cfg w głównym folderze i cofnij każdą cyferkę o 1, zapisz i uruchom WRLauncher.

Jeśli nie pomoże to wejdź do folderu data> HShield> Update> uruchom plik autoup.exe i kliknij start update.

Zainstaluj NET.Feamework 3.5 i 4 oraz Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010.

Wyłącz zaporę systemu oraz antywirusa.

Spróbuj uruchomić grę przez stronę lub z folderu, zależy jak robisz to do tej pory.

Jeśli nie pomoże a grę przenosiłeś np na pendrive z innego kompa to pobierz instalkę z neta i zainstaluj.

Opublikowano

Problem rozwiązany? Bo jak nie to możesz przeczyścić komputer ccleanerem, potem zakończyć wszystkie aktywne, niepotrzebne procesy i uruchomić jako administrator i w trybie zgodności :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

no wlasnie nie dalej ten sam problem macie jakies pomysly? bo juz mecze sie z tym 3 h

Opublikowano

próbowalem service pack 1 bo czytałem ze to byc moze pomorze ale problem w tym ze niechce sie zainstalowac na win7

Opublikowano

Mozliwe ze juz masz. Wejdz w start i w szukaj wpisz Windows Update i zainstaluj aktualizacje. Wczesniej komus pomoglo. A jesli nie masz Service Packa to zainstaluje sie z aktualizacjami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...