Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] VPS albo dedyk z mozliwoscia sms premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy zna ktos jakas strone gdzie sprzedaja po rozsadnej cenie VPS albo dedyki pod serwy minecraft z opca ze mam tam smsm premium i doladowania/oplacania serwa za pomoca sms? bo mam dosyc kont na hostingu mineserv gdzie cochwila jakies problemy maja i maja bardzo slabe maszyny a mam u nich 3 serwy i od roku nic zadnych znizek nic

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Sored.pl polecam, znizki z kazdym miesiacem po polowie roku, wytrzymale serwery, poprostu brac ;) Jezeli ci zalezy na niskiej cenie, pisz do mnie mam tam konto 50 zl w panelu.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Sored.pl polecam, znizki z kazdym miesiacem po polowie roku, wytrzymale serwery, poprostu brac ;) Jezeli ci zalezy na niskiej cenie, pisz do mnie mam tam konto 50 zl w panelu.

chodzi mi o vps powyzej 8gb ramu ktore normalnie wizdzialem za 100zl ale bez opci oplacania sms

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jesli chcesz oplacac serwer sms'ami,ktore wychodz ponad 2x drozej niz zwykły przelew,to sobie podaruj. :)

nie chce oplacac bo mi ludzie z vipow oplacaja oto mi chodzi tylko

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie da sie raczej na dobrych hostingach opłacać maszyny SMSami. Jak chcesz kasę z VIPa to podłącz panel SMS pod jakąś stronę gdzie możesz zdobyte pieniądze wypłacić przelewem i tym opłać serwer.

Opublikowano

Nie da sie raczej na dobrych hostingach opłacać maszyny SMSami. Jak chcesz kasę z VIPa to podłącz panel SMS pod jakąś stronę gdzie możesz zdobyte pieniądze wypłacić przelewem i tym opłać serwer.

chcialbym ale takie strony z sms zeby zalozyc ta usluge trzeba miec 18 lat :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Polecam ci to,za 150zł masz serwer 999slotowy i 120gb ram (jak chcesz więcej slotów napisz po prostu do administracji)

www.fiberhost.pl

czytac nie umiesz za 150zl jest 8gb ramu a slotwy to na kazdym hoscie mozna dac ile sie chce mi chodzi o ram

1377531174-U173186.png

Opublikowano

W tym dostajesz 128GB RAM.

Jakiś ty naiwny...

@Topic

Kupujesz dedyka na ovh, robisz konto np. na dotpay jeśli masz 18 lat to na siebie, jeśli nie to na rodzica i po sprawie. Wszystko wypłacasz sb na konto, a później opłacasz serwer..

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę hostingu na http://crafthost.pl

CraftHost.pl to:

- Najwięcej na rynku przydzielanej pamięci RAM na slot, aż 125MB
- Darmowe 24 godzinne serwery testowe
- Dowolny silnik serwera
- Wydajne maszyny z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami
- Polska lokalizacja maszyn co rzadko oferuje konkurencja
- Item Shop
- Menadżer pluginów który pozwala na ich instalację jednym kliknięciem myszki
- Backup danych serwera gry co 6 godzin. Jako nieliczni dbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera.
- Podgląd mapy w 3D
- Zaawansowany lecz prosty w obsłudze panel obsługi
- Pełny dostęp do plików serwera gry przez konto FTP
- Baza danych MySQL
- Możliwość stworzenia pakietu indywidualnego po kontakcie z nami, nawet 200 slotów i więcej
- Płatność SMS, Paysafecard, płatność online i przelewem.
- Szybka i sprawna pomoc techniczna

Opublikowano
www.ovh.pl
www.unixstorm.pl
www.fiberhost.pl

18lat + oczywiście :P

Myślę że pomogłem :)

wlasnie chodzi oto ze nie mam 18 lat gdybym mial 18lat to bym wziol ovh bo tam 100zl za 8gb ramu maja vps ale nie mam mozliwosci sms premium zeby z vipow oplacac serwa

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę hostingu na http://crafthost.pl

CraftHost.pl to:

- Najwięcej na rynku przydzielanej pamięci RAM na slot, aż 125MB

- Darmowe 24 godzinne serwery testowe

- Dowolny silnik serwera

- Wydajne maszyny z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami

- Polska lokalizacja maszyn co rzadko oferuje konkurencja

- Item Shop

- Menadżer pluginów który pozwala na ich instalację jednym kliknięciem myszki

- Backup danych serwera gry co 6 godzin. Jako nieliczni dbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera.

- Podgląd mapy w 3D

- Zaawansowany lecz prosty w obsłudze panel obsługi

- Pełny dostęp do plików serwera gry przez konto FTP

- Baza danych MySQL

- Możliwość stworzenia pakietu indywidualnego po kontakcie z nami, nawet 200 slotów i więcej

- Płatność SMS, Paysafecard, płatność online i przelewem.

- Szybka i sprawna pomoc techniczna

wasza oferta praktycznie niczym sie nie rozni od tej z ktorej aktualnie kozystam czyli z mineserv ja szukam maszyny vps albo dedyka za nie wielkie pieniadze

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Minelife,kup na ovh pl,tanio i dobra jakosc. Popros rodzica o maly przelew,jak sam nie mozesz. :)

ta sam mam placic 120zl na miesiac poco mi to? u mn z serwa z 160zl i mialem z vipow i wgl 2.5gb ramu a tera chcialem postawic pvp z 4gb ramu + freebuild z 3gb i na tym stronke +ts3

To raczej ty nie potrafisz czytać.

Mogę Ci podać kilka argumentów dzięki, którym poprę swoją wypowiedź...

tak 120zl zeczywiscie bd mial 120gb ramu to nie mozliwe :D

hmm czy mial ktos serwer na fiberhost? bo tam z tego co czytam jest oplca wyplacania kasy na konto bankowe a to bardzo interesujace:D bo na moim hoscie (gownianym) mam 800zl i nie mg nic z tym robic

1377531174-U173186.png

Opublikowano

tak 120zl zeczywiscie bd mial 120gb ramu to nie mozliwe :D

hmm czy mial ktos serwer na fiberhost? bo tam z tego co czytam jest oplca wyplacania kasy na konto bankowe a to bardzo interesujace:D bo na moim hoscie (gownianym) mam 800zl i nie mg nic z tym robic

Argument 1. Koszt kolokacji ich maszyny jest pewnie w okolicach 150zl dodatkowo placa za lacze takze z 200zl (ceny podane orientacyjne po sprawdzeniu oferty, nie wliczajac rabatu jqki pewnie uzyskali posiadajac kilka maszyn u SprintDataCenter).

Argument 2. Na taka maszyne upchaja z 5 klientow (5x150=750zl).

Moge podac wiecej, ale po co?

Mam serwer w FiberHost i jestem w 100% zadowolony ;) Odpowiedz supportu to okolo 30minut, a jakosc rewelafyjna. Dodatkowo ciagle rozszerzaja panel.

Opublikowano

Minelife1222, różnice widoczne są już na pierwszy rzut oka. Najważniejsze różnice to lokalizacja, ilość pamięci RAM oraz wydajne maszyny z dyskami SSD (na mineserv nie jest wspomniane w ofercie o dyskach SSD). Mineserv uruchamia serwery na maszynach zlokalizowanych z dala od Polski, mianowicie we Francji. CraftHost.pl uruchamia serwery na maszynach zlokalizowanych w Polskim centrum danych dzięki czemu ping jest minimalny a ryzyko strat pakietów mniejsze. Większa ilość pamięci RAM pozwala na stabilniejsze działanie serwera gry, tak samo wydajność dysku SSD. Mineserv (jeżeli dobrze jestem poinformowany) nie oferuje Ci możliwości przywrócenia backupu serwera w razie np. uszkodzenia świata lub usunięcia plików przez któregoś z Twoich administratorów. CraftHost.pl to pełne bezpieczeństwo danych, wykonujemy backup danych co 6 godzin na oddzielne dyski a serwery gier uruchamiane są na dyskach SSD pracujących w macierzy RAID 1 zapewniającej większe bezpieczeństwo danych. Do tego podgląd mapy w 3D, płatność Paysafecard która jest porównywalnie wygodna jak płatność SMS lecz dużo tańsza oraz wiele innych o czym wspomniałem powyżej.

Opublikowano

Minelife1222, różnice widoczne są już na pierwszy rzut oka. Najważniejsze różnice to lokalizacja, ilość pamięci RAM oraz wydajne maszyny z dyskami SSD (na mineserv nie jest wspomniane w ofercie o dyskach SSD). Mineserv uruchamia serwery na maszynach zlokalizowanych z dala od Polski, mianowicie we Francji. CraftHost.pl uruchamia serwery na maszynach zlokalizowanych w Polskim centrum danych dzięki czemu ping jest minimalny a ryzyko strat pakietów mniejsze. Większa ilość pamięci RAM pozwala na stabilniejsze działanie serwera gry, tak samo wydajność dysku SSD. Mineserv (jeżeli dobrze jestem poinformowany) nie oferuje Ci możliwości przywrócenia backupu serwera w razie np. uszkodzenia świata lub usunięcia plików przez któregoś z Twoich administratorów. CraftHost.pl to pełne bezpieczeństwo danych, wykonujemy backup danych co 6 godzin na oddzielne dyski a serwery gier uruchamiane są na dyskach SSD pracujących w macierzy RAID 1 zapewniającej większe bezpieczeństwo danych. Do tego podgląd mapy w 3D, płatność Paysafecard która jest porównywalnie wygodna jak płatność SMS lecz dużo tańsza oraz wiele innych o czym wspomniałem powyżej.

jna mineserv jest mozliwy beckup mapa 3d i wiele innych , i czy ten wasz hosting posiada takie cos jak mineserv ze praktycznie co 2 miesiace macie po -50% ceny? ja zawsze przez rok kupywalem i przedluzalem serw za 50& taniej , i pozatym pisalem ze szukam bardziej maszyny vps na ktorej mg postawic ts3 i ja niechce stawiac 1 serwa ja musze postawic kilka 1 na spawn drugo na arene 3 serwer na areny parkour i do tego poprzydzielam sb ram i pozatym gdybym mial zmieniac na wasz host to nie bylo by to dla mnie oplacalne bo na mineserv mam z 400zl w portfelu a od nowa trudno tak rozkrecic i wgl

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...