Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze Karty Graficznej

grzesiu178123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Potrzebuje waszej pomocy mianowicie mam zamiar wymienić grafikę w moim komputerze ponieważ ta już szwankuje i ma swoje lata. Grafika ma być głównie do Gier i aby miała dobre chłodzenie bo w obecnej grafice chłodzenie to MASAKRA. Macie do dyspozycji 600 złotych myślę że starczy ;)

Mój Zestaw;
Procesor: Intel Core 2 Duo 2,66 x2
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 9600GT
Płyta Główna: Gigabyte GA-EP35-DS3
Ram : 4GB GoodRam
Zasilacz: I-BOX ATX 400 Watt.
Pozdrawiam Grzegorz.

+

Opublikowano

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Ten 5870 zanudzi się na śmierć w każdej grze. Lepiej wziąć 5830 i mieć już jakąś kasę na cepa+MOBO.

Deus 600 to też przesada, Corsair 450 wystarczy na uciągnięcie mocniejszego sprzętu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodam że dziś z-upgradowałem sprzęt a mianowicie kupiłem zasilacz OCZ ModXStream-Pro 600w. Zmniejszył się także budżet do 500zł a więc macie do dyspozycji teraz 500zł i jak dajecie propozycje to tylko samej karty .

+

Opublikowano

Dodam że dziś z-upgradowałem sprzęt a mianowicie kupiłem zasilacz OCZ ModXStream-Pro 600w. Zmniejszył się także budżet do 500zł a więc macie do dyspozycji teraz 500zł i jak dajecie propozycje to tylko samej karty .

Tyle, że nawet używana karta za 200zł i w pełni jej możliwości nie rozwiniesz.

5830 i zbieraj dalej, to nadal najlepsza opcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...