Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała Prawda o Projekcie serwera EmpireOfMetin! :)

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
''Jesteśmy grupą młodych osób, których marzeniem było stworzenie czegoś niesamowitego.

Czegoś czego jeszcze nikt inny nie doświadczył.

Tak oto narodził się pomysł EoM, serwera hard, który na pewno nie raz was jeszcze zaskoczy.

Doświadczenie połączone z doskonałą współpracą teamu to klucz do sukcesu.

Mamy wszystko co trzeba do stworzenia wspaniałego serwera.

Chcesz dowiedzieć się więcej? Kolejne info już niebawem!''

Prawdy w tym nie ma żadnej, nawet nie są grupą, a wiec zaczynamy.. :)

Znam Administracje EmpireOfMetin może rok czasu, są to właściciele takich serwerów jak Astoria czy Cavis, czyli jedni z większych naciągaczy i partaczy Shaders oraz Nixo/Xezo/KeySo, pewnie pojawią się pytania skąd ich znam i skąd o tym wiem, a więc byłem jednym z Administratorów na ich serwerach nick Multitabs, jedni mnie znają a drudzy nie, teraz myślą że zmienią sobie kolejny raz nicki i będzie nowy super projekt, tzn hajs się będzie zgadzał, pewnie większość z was pomyśli że sobie mogłem to wymyślić, więc proszę dowody, niestety mam tylko to co pisaliśmy na gg, gdyż nie robiłem ssów jak do mnie pisał na Ts3 :)

a tu macie ich strone :)

gdyby jednak wyłączyli strone po dodaniu całej prawdy o nich, to proszę ss http://imgur.pl/doikpucw75p3

Nie dodałem tego żeby nie wiem, zniszczyć im to czy coś, poprostu chcę aby ludzie wiedzieli u kogo grają i czy wgl warto się tym interesować :)

na inne ciekawe pytania związane z tym serwerem chętnie odpowiem na pw lub pod tematem, jak tylko znajde w Archiwum jeszcze jakieś ciekawe wiadomości to je tu oczywiście dodam.

zapewne LiteGame/Experion będą ich tu bronić, więc proszę nie zwracać uwagi na ich posty..

Pozdrawim Multitabs :)
Opublikowano

Ten dział to nawet nie miejsce na takie wywody. Poza tym przejrzałem to i w sumie nic tam nie ma, podałeś jedną rozmowe, w której to ty się wypowiadasz w większości wyzywając jakiegoś typa + podałeś ich stronę. Zamykam + kosz.

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...