Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PILNE!Nie moge wyslac Mystery Gift

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazlem me stare konto gdzie mam 14 lvl i 500rp postanowilem wyslac do mnie mystery gift ale nie moge

w znajomych mamy siebie od okolo 6 okolo miesiecy

Na glownym koncie mam 30lvl a na tym 14 czy musze miec wiekszy czo o co chodzi prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Od 14 do 20 lvla, to będzie ponad drugie tyle expa, co na 14lvl. Pewnie coś około 8000 doświadczenia potrzebujesz wbić. Około 110 expa za normala 5vs5 leci.

Tak, na pewno trzeba mieć 20 lvl.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Myśle, że w tydzień ostrego nolife może ci się udać :p

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ustaw jakiegoś bota na lvleling

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

20 lvl +

Jak będziesz ostroł tyrał, to w tydzień, max półtora się wyrobisz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...