Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pomoc Przy Myszce Gamingowej

kura14005

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem z modelem myszki "Tracer Sniper TMR-503 USB" Chodzi o to że kupiłem dziś tą myszkę za 100 zł w Neonecie wydało mi się mało jak na 6000 dpi i multiclicka hmm ?! Pomyślałem chyba będzie jakiś haczyk i jest !.Rozpakowałem myszkę około godziny temu podłączyłem i działa więc w czym problem ? W tym że po ponownym uruchomieniu komputera wymuszonego przez właśnie instalacje oprogramowania czy czegoś co było wraz z tą myszka dołączone !.Myszka ogólnie komputer ją wykrywa bo DPI gdy używam przycisku do regulacji go w Gaming Mouse Confing tak nazywa się to oprogramowanie pokazuje wyraźnie że się zmienia tak samo gdy wybiorę kolor który podświetla ją też się zmienia ! .Problem jest w tym że kursor nie zmienia pozycji gdy poruszam myszką po biurku czy podkładce,kiedy podłącze inna myszkę działa bez problemu.

Czy wie ktoś może co jest przyczyną i jak ją naprawić ? z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź też najlepiej na innym komputerze czy myszka działa. I czy po ponownym uruchomieniu jest tak samo jak u ciebie czy nie.

Opublikowano

No to jeśli myszka nie działa także na innym komputerze to problemem jest właśnie ona. Dla pewności można sprawdzić jeszcze na innym komputerze. Ale jak na nim będzie to samo to najlepiej myszkę oddać na gwarancję.

Opublikowano

No to jeśli myszka nie działa także na innym komputerze to problemem jest właśnie ona. Dla pewności można sprawdzić jeszcze na innym komputerze. Ale jak na nim będzie to samo to najlepiej myszkę oddać na gwarancję.

Dzięki próbowałem nawet na innych 2 komputerach jeden na systemie Linux a 2 na Windows Vista świeżo po formacie dalej to samo wszytko działa ale kursor ani drgnie Dzięki za pomoc :) będą plusiki a jutro idę oddać na gwarancje

Opublikowano

Sprawdź też najlepiej na innym komputerze czy myszka działa. I czy po ponownym uruchomieniu jest tak samo jak u ciebie czy nie.

Nie myszka nie działa na innym komputerze

Zrób reinstal sterowników i zaktualizuj je, sprawdź czy jest dobrze podłączona.

Zrobiłem nic nie pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...