Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Shirek. Oszust Uwaga :)

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano sprawa się ma następująco, jak zresztą wszyscy na tym forum wiedzą użytkownik o nicku Shirek. nie jest zbyt kompetentny ja ostatnio sam się o tym przekonałem Nie polecam z nim współpracy, dodatkowo podpierdolił moje pliki z dedyka, ma zamiar wystartować na nich serwer za około tydzień, Jego nowy nick brzmi Vrf

Jeśli zobaczycie gdzieś pliki wyglądające jak te:

uzbt.png

Piszcie i reagujcie prośba !

aFMA3pg.png

Nowicjusz
Opublikowano

Żałosny jesteś. Pliki są moje z BlueLineM2 . Po 2. są mocno edytowane. A to tylko twój client, którego robiłeś dla mnie. Nara i dziękuje.

Opublikowano

Żałosny jesteś. Pliki są moje z BlueLineM2 . Po 2. są mocno edytowane. A to tylko twój client, którego robiłeś dla mnie. Nara i dziękuje.

Po 1 klient jest cały mój robiłem go jeszce kiedy wstawiłem plikicz tak żeby działała nowa binka tym co niepotrafili tego zrobić, gdybym go robił dal ciebie to bym oczekiwał zapłaty za to co zrobiłem masz tego clienta tylko dlatego że mieliśmy razme współpracować a jak zwykle poleciałes w chuja, po 2 te pliki co ja mam to nie sa żadne blue Lajny ani terenzo czy inne Araby bo robiłem te pliki już dluższy czas, ponad 7 miesięcy kiedy zaczynałem przygodę z serwerami prywatnymi

aFMA3pg.png

Nowicjusz
Opublikowano

@Ale pisze, że ja stawiam server na BlueLine2 pisałem artowi :]

@Nawet twoich plików na kompie idioto nie mam.. A to, że wierzysz Artowi co nawet wpisów nie potrafi zrobić do mysql to pzdr !

Opublikowano

Nikomu w nic nie wierze porpstu zabrales się z plikami nawet nic nie napisałeś, przed odejściem

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...