Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złożony komputer

Ducis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zestaw bez sensu, procek nie wejdzie w płyte, ramu styknie 8gb, po co Ci karta dźwiękowa? Intela jest wystarczająca jak nie zaumujesz sie muzyka.

Opublikowano

W ogóle nieopłacalny zestaw. Zasilacz shit. Karta - spokojnie wystarczy GTX 780 ale ja się na tym nie znam tak więc nie zapewnię że będzie najlepsza :P. Procesor - nieopłacalny. Obudowa - "papierowe" gówno :) Za tyle kasy masz komputer na kilka lat do gier. RAM - wystarczy 8 GB ew. 16. MOBO - za tyle kasy można brać Z87

Opublikowano

Lepiej nie pytaj kolegi bo w ogóle się nie zna na komputerach. Po pierwsze na co Ci będzie 32 GB RAM ? Po drugie obudowa jakaś beznadzieja, po trzecie wydaje mi się, że zasilacz jest za słaby i w dodatku niezbyt dobry. Po czwarte zasilacze jest ich w sumie dwa. Reszta zestawu jest OK, procesor OK, karta graficzna - lepszej nie wyprodukowano ;) Niezbyt też orientuje się w tych sprawach, ale.. na logikę to wziąłem, że 32 GB RAM - PO CO. Wystarczy 8 GB, 16 GB maksymalnie. Do takiego sprzętu obudowa musi mieć przewiew, a nie piekarnik bez otworów. Jeszcze mi tutaj brakuje np. chłodzenia. Po prostu.. kolegów już się nie pytaj. Pytaj tutaj, na tym forum są specjaliści, którzy dobiorą odpowiedni sprzęt. Nawet i złożą Ci pewnie wydajniejszy sprzęt. Jeszcze moja sugestia - dokup jakiś dysk SSD i na nim zainstaluj system. SSD jest o wiele szybszy, nie trzeba defragmentować.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...