Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, na jeden serwer (meetgame.net) gdy wchodzę wyświetla mi się błąd: internal exception java.lang.classcastexception: bit cannot be cast to fm. Na każdy inny serwer mogę normalnie wejść. Czy ktoś może mi pomóc jakby rozwiązać ten problem?

Opublikowano

(Przyjmuję, że masz 1.7.2?) Ustaw dystans renderowania na 2 Chunki i FPS na Unlimited. Kilku osobom to pomogło.

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbujcie połączyć się z serwerem otwierając minecraft w oknie, a nie na pełnym ekranie. Aktualnie nie ma rozwiązania uniwersalnego dla wszystkich graczy.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam to samo, tyle ze chce sie polaczyc ze swoim lobby :/

TU cos lezy po stronie zlej konfiguracji silnika bungeecord, tylko szukam odpowiedzi, co to jest :/

Opublikowano

Podczas wchodzenia na jakiś serwer wyłączcie zaporę systemową. W sumie dla Wszystkich wyświetlał się taki błąd jak dla autora tematu i tylko wystarczyło wyłączyć tą jedną rzecz.

Dajcie znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...