Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać, potrzebuje pomocy.

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, mam problem, otóż mam równo 50 dolarów, od wujka z USA (mam więcej, ale mam na microvolts przeznaczone te 50).

i się ciekawie, co kupić, wybrać te 50,000 rt ?

Czy morze te 10,000 i kupować tylko te itemy do broni które zapobiegają cofnięciu się upgradu.

Morze cie pomóc ?

Będę dawał like za pomoc !

33bzwph.jpg

Opublikowano

Lepiej nie wydawać kasy na mv bo ta gra dłużej niż rok raczej już nie wytrzyma.

//Aż mi się łeska w oku kręci jak sobie przypomnę te czasy jak nie umiałem wytrzymać 10 min bez MV, te nieprzespane noce, setki CW itd. Ale to była beta. Teraz koniec ze starym dobrym MV. P2W.

//maryn1666

Opublikowano

Nie kupuj rt, surge update dodał kilka fajnych rzeczy, ale całkowicie zniszczył 'to coś' co nie zmuszało nas do nadmiernego kupowania rt :/ Teraz pewnie będzie tylko gorzej. Zatem pytam! Na której wersji mv opłaca się grać tak, aby nie było lagg? Internet mam bardzo dobry, szybkie łącze.

Opublikowano

Nie kupuj rt, surge update dodał kilka fajnych rzeczy, ale całkowicie zniszczył 'to coś' co nie zmuszało nas do nadmiernego kupowania rt :/ Teraz pewnie będzie tylko gorzej. Zatem pytam! Na której wersji mv opłaca się grać tak, aby nie było lagg? Internet mam bardzo dobry, szybkie łącze.

Teraz nie da się grać bez lagów na żadnej. Mam neta 100 Mb/s a ping mi skacze i tak ponad 100.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...