Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sposób na darmowego skina tak aby wszyscy go widzieli ?

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.. "PO ZAKUPIE" ustawiasz darmowego skina... nie musisz mnie łapać za słówka, chodzi mi oto czy jest sposób abym miał skina i zeby go wszyscy widzieli jak mam konto No-Premium :)

peind.png

Opublikowano

Niestety nie ma takiej opcji,możesz używasz zycza czy mineshaftera i mieć skina ale nie wszyscy go zobaczą :(

Opublikowano

Najpierw musisz wbić na jego serwa,następnie nickiem i hasłem w serwa logujesz się na jego stronie,i tam masz zakładkę o skinie i pelerynce

Opublikowano

.. "PO ZAKUPIE" ustawiasz darmowego skina... nie musisz mnie łapać za słówka, chodzi mi oto czy jest sposób abym miał skina i zeby go wszyscy widzieli jak mam konto No-Premium :)

No kurwa. To jest własnie to, co nas, graczy premium odróżnia od Was - piratów.

Opublikowano

Kajsksas, to że ty masz premium to nie znaczy, że każdy musi mieć premium. Może inni wolą wydać pieniądze na coś potrzebnego do życia a nie jakieś klocki. Jeżeli jest non-premium to korzystajcie. Podzro i uspokój się bo Ci żyłka pęknie ;)

Opublikowano

Ocxywiscie ze nie!

Jednak gra Minecraft jest gra, na ktora warto przeznaczyc te kilka zl z szacunku do gry i jej producentow :)

Dodam, iz tzw. "non premium" jest piractwem. Czy aby MPC nie popiera piractwa? ;)

Pozdrawiam :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

w przypadku minecrafta jest zrobiony wyjątek bo twórcy gry nie mają nic przeciwko.Skina sobie w zyczu ustaw jeśli chcesz grać z tym skinem na polskich serwach

Opublikowano

W takim razie ciekawe czemu nie zrobia downloadu free lau non p. na minecraft.net ;)

To, ze cos istnieje takiego nieznaczy ze jest legalne.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

tak jak w temacie :), będe sypał plusami za dobre podpowiedzi

Nic za darmo nie ma na tym świecie. Jeśli chcesz by cały świat mógł zobaczyć twojego skina - minecraft.net

Jeśli chcesz sposób darmowy to Mineshafter. Ci, którzy też go mają widzą Twojego skina lecz Ci, którzy nie mają Mineshaftera to nie widzą.

I po drugie nie pobieraj tego launchera "by zyczu" - przereklamowane gówno i w dodatku pewnie ma jakiegoś trojana.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz skina to:

Użyj Launchera By Zyczu (aby widzieli skina muszą też posiadać Launcher)

Użyj Mineshaftera (to samo co powyżej napisałem)

1384529126-U112610.png

Opublikowano

Po pierwsze launcher zycza nie ma żadnego ,,trojana" jedynie co to ma trochę reklam przy starcie gry.
Po drugie ten launcher może dodawać paczki modów lub samodzielnie możesz je tworzyć oraz na nich grać.
Co musisz zrobić aby mieć skina ? Musisz wejść na serwer mc.zyczu.pl oraz wpisać /register [twoje hasło]
Gdy już to wpiszesz należy wpisać /login [twoje hasło]
Od teraz możesz wejść na stronę

http://minecraft.zyczu.pl 

oraz zalogować się po czym klikasz w zakładkę skiny i wybierasz sobie skina ;)

Nic za darmo nie ma na tym świecie. Jeśli chcesz by cały świat mógł zobaczyć twojego skina - minecraft.net

Jeśli chcesz sposób darmowy to Mineshafter. Ci, którzy też go mają widzą Twojego skina lecz Ci, którzy nie mają Mineshaftera to nie widzą.

I po drugie nie pobieraj tego launchera "by zyczu" - przereklamowane gówno i w dodatku pewnie ma jakiegoś trojana.

Szukasz odpowiedzi na kalendarz adwentowy nostale ??
To jest mój blog :
http://nostalevent.blogspot.pl

Opublikowano

Żeby wszyscy widzieli to się nie da, jednak z poszanowania do twórców warto wydać trochę kasy (I niepieprzcie że nie każdy ma, bo jak stać go na prąd i komputer to powinno być go też stać na MC [A jak nie to niech nie gra])

Opublikowano

Po pierwsze launcher zycza nie ma żadnego ,,trojana" jedynie co to ma trochę reklam przy starcie gry.

Po drugie ten launcher może dodawać paczki modów lub samodzielnie możesz je tworzyć oraz na nich grać.

Co musisz zrobić aby mieć skina ? Musisz wejść na serwer mc.zyczu.pl oraz wpisać /register [twoje hasło]

Gdy już to wpiszesz należy wpisać /login [twoje hasło]

Od teraz możesz wejść na stronę

http://minecraft.zyczu.pl 

oraz zalogować się po czym klikasz w zakładkę skiny i wybierasz sobie skina ;)

Proszę bardzo, skanik nawet to udowodni:

https://www.virustotal.com/pl/file/b4e940c151c800b5fc7e2326ca571a81bab5a4f1ddcc213b2c8b26badc53dbb7/analysis/1383482198/

Dziękuje, dobranoc. Także nie pobierajcie tego shitu, ponieważ zdarzają się przypadki, że konta premium użytkownicy tego launchera tracą. I jeszcze coś ma ten launcher, ponieważ skanery AhnLab i Symantec nie mogą tego przeskanować.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...