Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chellenger-gracze-masterki

tomi1997b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam takie pytanie... Wszedłem sobie na jakiś profil Challengera i w zakładkę Masteries a tu ku mojemu zaskoczeniu mają tylko po 1 stronie masterek... a runek duzo... To jak to jest?

Zbieram -

Opublikowano

Też tak podejrzewałem :D, ale dobra jeszcze w sprawie masterek lepie je robić pod dane postacie czy ad/ap/supp/tank/ap carry/ad pene itd...

Jak ktoś jest dobrze obeznany w tych masterkach na dane klasy (ad carry/zed/kha...) to prosił bym żeby ktoś wszedł na mój profil i mi je sprawdził.

Pzdr

Zbieram -

Opublikowano

Też tak podejrzewałem :D, ale dobra jeszcze w sprawie masterek lepie je robić pod dane postacie czy ad/ap/supp/tank/ap carry/ad pene itd...

Jak ktoś jest dobrze obeznany w tych masterkach na dane klasy (ad carry/zed/kha...) to prosił bym żeby ktoś wszedł na mój profil i mi je sprawdził.

Pzdr

większośći postaci wystarczy jak dasz adc/apc/aptank/adtank itd..

ja mam 12stron masterek i nic nie zmieniam a gra się dobrze.

chyba, że robisz jakieś specialne buildy to możesz kombinować ale zazwyczaj na rankedach masz sporo czasu do ustawienia

no.. chyba ze grasz blind picki wtedy na nic nie ma czasu..

Hejo

Opublikowano

ogolnie ustawienie jest bardzo proste choc moze ci to na poczatku sprawdziac male problemy pozniej bedziesz to ustawial w 15 sekund.

Musisz okreslic jaka postacia grasz czy ap,ad ap/ad

Jesli jest to typowy carry to wtedy musisz zapelnic prawie cale pierwsze drzewko i pare punktow w drugie ( ad) a jesli ap to mozesz tez dac troche w regeneracje many w trzecim drzewku.

Jesli idziesz na topa dajesz w pierwszym drzewku 9 a reszte pchasz w drugie

Jesli do jungli to tak jak wyzej tylko ze ustawiasz w drugim drzewku punkty z potworami zwiazane

I jesli wybierasz np. bariere to dajesz punkt spec. w bariere a jesli podpalenie to specjalizacje zwiekszajaca efekt :)

Mam nadzieje ze troche pomoglem

u1lc.png
Opublikowano

Chodzi o to , ze na takim lol nexus/lolskill/lolking sie nie zaktualizują masterki po wyborze postaci i enemy nie obczają na jaki lategame bedziesz grał ani jakie masz mocne early.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...