Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki Rykox v2- handlarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z handlarzami, mianowicie nie moge zmienic zawartosci sklepu... edytuje w Navicat plik shop_item ... i nic sie nie zmienia, nawet wykasowalem całą zawartosc tej bazy i nic sie nie zmieniło, dodam ze restartuje serwer oraz baze.

Jaki powód tego ? Dzieki za pomoc

Opublikowano

Tzn. ja wczesniej popatrzyłem do shop, i tam bylo id tego co jest w id shop_item ...

Główną chandlarke zmieniałem i nic, inne tez... i calkiem wyczyscilem shop_item i tez nic ...

Opublikowano

Hm bardzo dziwne.. Wpierw zobacz czy masz chmody 777 hm to raczej nie wykonalne jest że po usunięciu wszystkiego, resetowaniu masz nadal w sklepach itemki.. no chyba że korzystasz z tych zrąbanych plików niby Terenza 2013 więc tam nie sprawdzałem jak to działa, jeśli masz te podstawowe od Rykoxa to zrób tak, wyłącz navi potem włącz, zmień sobie w id 3(bo to chyba handlarka) w tabeli shop_item id itemków i pamiętaj nie możesz przekraczać miejsc więcej niż 40 kratek w metinie hm no i nie możesz mieć id itemku 0

Potem w navi wciśnij:

ctrl+s
Potem daj komendy:

killall game
killall game
killall game 
killall game
killall game
killall game
killall db
I wtedy komenda:

reboot
I musi działać.

Daj proszę ssy z tabelek shop i shop_item z dobrym zoomem xD bo chce widzieć co tam masz.

Zakaz kopiowania gdyż pomogłem. Wszelkie prawa zastrzegam oraz zabraniam dodawania tego do nowego tematu bądź dodawania do nowego tematu od JachuPL.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...