Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Serwerami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.. pobrałem CA EU, zainstalowałem.. Włączam go i dochodzą te dwa niebieskie paski.. Pobieranie serwerów a gdzieś w połowie wyskakuje mi jakis error..

Moze mi ktos mi jakos pomóc?

Będę bardzo wdzięczny:)

Pozdro.

Opublikowano

najlepiej przeskanuj kompa,ewentualnmie mozesz spróbowac pobrac ca z innej strony albo zainstalowac na innym dysku,a te 2 niebieskie paski które ci sie ładuja to patch...napisz cos wiecej albo daj screena

Opublikowano

Miałem podobnie na samym początku , niech zgadne pobrałeś tą grę w partach tak ;d ? , niestety musisz iść dłuższą drogą i żeby nie było takich problemów ściągnąć pogram który ci pobierze Grę ;)http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem podobnie na samym początku , niech zgadne pobrałeś tą grę w partach tak ;d ? , niestety musisz iść dłuższą drogą i żeby nie było takich problemów ściągnąć pogram który ci pobierze Grę ;)http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient

Pobrałem od nowa i zainstalowałem, te dwa niebieskie paski tez doszły do kona i już miałem start game.. wybrałem to, pokazała się ta ilustracja początkowa i komp się restartuje.. i tak cały czas.. to jest laptop brata w xp a u mnie na pc na windows 7 chodzi elegancko...

Nie wie ktos co mam zobic zeby tez na laptopie chodzilo CA EU?

A i dodam ze nie jesteśmy na jednym łączu internetowym tylko na dwóch osobnych.