Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] [Akcja] Piszę poprawnie po POLSKU

Gość

Ankieta  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co o tym s?dzisz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przeglądałem dużo forów i zobaczyłem, że bardzo dużo osób pisze niezgodnie z naszym ojczystym językiem. Rzecz jasna nie mówię tu o niepostawionym przecinku tylko np. o tym:

zrobie skrypty dla kazdego kto chce

Jesli ktos chce zebym mu napisal skript to nie ma sprawy wazne zeby to nie byly trudne skrypty

skkf jest gupi

A to tylko kropla w morzu :(

Wiem że będzie krytyka co do tego pomysłu ale się zastanówcie...

Czy po to ktoś się trudził aby wymyślić ten język aby teraz ktoś go tak okaleczał?

Opublikowano

Wg. każdy kto jak pisze to jego sprawa. Nie forum go ocenia , lecz szkoła w której ma przypał za swój analfabetyzm.

Nie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tylko na czym ma polegać ta akcja? Poza tym podane przez Ciebie przykłady nie są zbyt trafne, ponieważ brakuje w nich tylko polskich liter i interpunkcji.

Opublikowano

Witam ostatnio przyglądałem dużo forów i zobaczyłem, że bardzo dużo osób pisze niezgodnie z naszym ojczystym językiem. Rzecz jasna nie mówię tu o niepostawionym przecinku tylko np. o tym:

A to tylko kropla w morzu :(

Wiem że będzie krytyka co do tego pomysłu ale się zastanówcie...

Czy po to ktoś się trudził aby wymyślić ten język aby teraz ktoś go tak okaleczał?

;)

Oczywiście jestem na nie, bo to od osoby zależy, jak chce pisać.

Opublikowano

Dobra widzę że zainteresowanych nie ma proszę o zamknięcie

Opublikowano

Nie bo pisząc posty na szybko w szkole albo w od północy do 7 rano nie mam możliwości pisania idealnie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...