Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

40 tydzień Sezonu 3 i kolejna rotacja !

Hasty xMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol_logo.84b66e3d56621802719ae5a526c2fb1

40 tydzień Sezonu 3 i kolejna rotacja darmowych bohaterów. Check the newest free champion rotation - 05.11.2013 - 12.11.2013!

lol_slider.png

Już 04.11.2013 po godzinie 18.00 podamy najnowszą rotację darmowych bohaterów na nadchodzący tydzień!

Prosto z koreańskich serwerów i najprawdopodobniej pierwsi w Polsce. Dodajcie do ulubionych stały adres darmowej rotacji i bądźcie zawsze na bieżąco!

W tym tygodniu: Katarina, Sion, Sivir, Tristana, Zilean, Gragas, Jarvan, Orianna, Talon, Hecarim

KatarinaSquare.pngSionSquare.pngSivirSquare.pngTristanaSquare.pngZileanSquare.png

GragasSquare.pngJarvanSquare.pngOriannaSquare.pngTalonSquare.pngHecarimSquare.png

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Hasty xMetin, a może skoro już i tak wszystko kopiujesz, to podałbyś źródło?

ps: Skopiowane z

http://mmo24.pl/aktualnosci/11.2013/league-of-legends-lol-rotacja-darmowych-bohater%C3%B3w-05.11.2013,-tydzie%C5%84-40!.html#.Unc7lSdVVSk

Nawet nic od siebie nie dodałeś... to się wysiliłeś.

Edit: i chyba zapomniałeś dodać, że rotacja którą aktualnie podałeś jest w chinach.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Hasty xMetin, a może skoro już i tak wszystko kopiujesz, to podałbyś źródło?

ps: Skopiowane z

http://mmo24.pl/aktualnosci/11.2013/league-of-legends-lol-rotacja-darmowych-bohater%C3%B3w-05.11.2013,-tydzie%C5%84-40!.html#.Unc7lSdVVSk

Nawet nic od siebie nie dodałeś... to się wysiliłeś.

Edit: i chyba zapomniałeś dodać, że rotacja którą aktualnie podałeś jest w chinach.

To jest info, więc co mam od Siebie dodać?. "Ach, jaki dziś piękny poranek?". Przestań.

Jak Ci coś nie pasuję to po co się udzielać?.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

@up Ta rotacja będzie, ale w chinach, u nas będzie zupełnie inna rotacja.

Ale autor tematu nie potrafił o tym napisać.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

@up Ta rotacja będzie, ale w chinach, u nas będzie zupełnie inna rotacja.

Ale autor tematu nie potrafił o tym napisać.

Pożyjemy, zobaczymy :) Myślisz, że każdy opiera się jedynie na jednej stronie?.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Pożyjemy, zobaczymy :) Myślisz, że każdy opiera się jedynie na jednej stronie?.

No ciekawy jestem kto z tutaj obecnych gra na chińskim serwerze. Proponuję usunąć temat bo tylko wprowadza w błąd

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...