Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Carlin - czego unikać?

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. :)

Dzisiaj odkurzyłem starego i słabiutkiego palladyna (15 lvl) na Candii i po wyjściu z Carlin byłem w szoku.

Wszystko uległo kompletnej przemianie. Zauważyłem sporo nowych potworków w bezpośrednim pobliżu tego miasta.

Zdążyłem też zaliczyć już nieprzyjemne spotkanie z Wilting Leaf Golemami ale jakoś udało mi się przeżyć.

Czy są jeszcze jakieś inne miejsca w tych okolicach i na trasie do kopalni dwarfów / amazon camp, których lepiej unikać na tak niskim poziomie? Nie chciałbym przez głupią wpadkę stracić eq.

Z góry dzięki za pomoc. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Możesz wejść na casta? Bym Ci przebiegł szybko całą drogę i byś zobaczył co jest na drodze ^^

Ogólnie nie przychodzi mi do głowy nic 'mocnego'.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

W okolicach carlin nie ma żadnych nowych mocnych potworów po za cormymami ale idąc albo na AC w carlin albo na kazo nie powinieneś trafić na nic groźnego wystarczy że będziesz kierował się drogą to nic ci się nie stanie.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Polatałem trochę po mapce i chyba już wszystko ogarnąłem.

Myślałem, że więcej jest jakichś nowych spotów w okolicy ale wychodzi na to, że nie. :)

Dzięki za pomoc.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...