Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące konkursu "Najlepsza akcja" w FIFA.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można dodać więcej akcji?

Jeden film = jedna akcja.

Do konkursu jeden użytkownik może wstawić tylko jeden film.

Wybierz tę, która Twoim zdaniem jest najlepsza. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mozna np później z edytować post przed zakonczeniem konkursu jakbym nagrał lepsza akcje i wstawił inny filmik?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mozna np później z edytować post przed zakonczeniem konkursu jakbym nagrał lepsza akcje i wstawił inny filmik?

Gdy pod postem z filmem pojawi się notka o akceptacji, nie jest przewidziana jego dalsza edycja.

Notka pojawi się z pewnością dość szybko. :)

Opublikowano

Skąd macie pewność że mecz w trybie online? i czy trzeba zagrać konkretnie przeciwko prawdziwemu graczowi czy np. W FUT w turnieju jeden osoby też można? zawsze ktoś z kolegą może sobie zagrać i dać mu fory

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tak to prawda. Gra ma toczyć się Online, ale nikt nie powiedział, że nie można grać z kolegą i dalej jak mówisz. Wszystkiego nie da się sprawdzić. Po wstawieniu filmu przez użytkownika kontaktuje się z nim w celu zweryfikowania, czy rozgrywka toczyła się Online. Najprościej udowodnić to np. tak:

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/robert_albard/2014/video/173920822#/fifa/football-club/profile/media/PC/robert_albard/2014/video/173920822

Wymóg Online jest po części narzucony, by w konkursie mogli brać udział tylko posiadacze oryginalnych kopii gry. To jest najważniejsze.

Opublikowano

Jak online to chyba sobie nie wygram ;_;

Tak jak pisałem wyżej. ;) Możesz grać online nawet z kolegą, który daje Ci fory i nakręcić jakąś niezłą akcję. Wymóg online jest po to, by w konkursie brali udział posiadacze oryginalnych kopii gry. ;)

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej. ;) Możesz grać online nawet z kolegą, który daje Ci fory i nakręcić jakąś niezłą akcję. Wymóg online jest po to, by w konkursie brali udział posiadacze oryginalnych kopii gry. ;)

Orginałą mam ;x tylko mam obecnie taki internet, że wątpliwe jest rozegranie akcji ;s

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Orginałą mam ;x tylko mam obecnie taki internet, że wątpliwe jest rozegranie akcji ;s

Jeśli do poniedziałku w temacie z konkursem nie pojawi się minimum 5 filmów, to termin zostanie przesunięty o kolejny tydzień. Może coś wykombinujesz! :)

Opublikowano

@up

Kończąc mecz masz zakładke "powtórki" przeglądasz swoje powtórki później gdy masz jakąś włączasz ją a w mini menu na dole(do zmieniania kamery,spowolnienia itp.) masz jakim przyciskiem zapisać. Powtórki pojawiają się w głównym menu FIFA w moim profilu->Powtórki

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A jak ten filmik co podał up wrzucić na YouTube?

Bo np. ja gram na ps3... :x

Tu masz V-TUT:

A może być pro clubs online?

Akcja ma toczyć się w rozgrywce online z udziałem osoby fizycznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...