Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bulild do Templar

gralfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem w PoE jak jeszcze była beta, przeszedłem grę, ogarniam troszkę temat. Słyszałem że troszkę się pozmieniało od tamtego czasu. Chciałem zacząć przygodę Templarem. Szperałem troszkę w google lecz nie podpasował mi żaden build. Czy mógłby ktoś mi podrzucić jakiś build, który jest nastawiony na 1H mackę, ewentualnie wand (np. Krippera), który nie jest z góry nastawiony na jakiś super gear, bo nie mam nic zaczynam od nowa, a nie chcę zepsuć od razu postaci :) Chodzi mi raczej o build tanky dps, z wieloma aurami :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Hmm.. gra oferuję TAKĄ MASĘ rozwiązań, że aż grzech nie zbudować swojego unikalnego buildu - pomyśl nad tym, bo to największy plus tej gry!

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

up dobra masz rację ale mogłeś go nakierować w co iść mniej więcej ... bo lepiej popatrzeć na czyiś sprawdzony build niż spalić postać i grać od nowa po jakimś czasie ( ze mną tak było pierwsze 4 postacie spaliłem :D )

masz tu linka popatrz na ich buildy ( większość jest stara ponieważ templarem mało osób gra )

Link :

http://path-of-exile.pl/forum/viewforum.php?f=60

rmoiyq.png

Opublikowano

Branie typowych Buildów jak dla mnie to jest kpina i marnowanie potencjalu tej gry w grach chodzi o to by stworzyć swoją postać która jest przypisana pod twoja taktykę walki jeżeli chcesz być DPS to teraz zastanawiasz się w co chcesz iść Ogien,łód,błyskawica czy nawet Mele bierzesz pod to Suporty z odpowiednim żywiołem i grasz, jeżeli chodzi o bony w itemach to standardowo szybszy regen shielda, ilosc shielda, szansa na drop rare, ilość i resp many, RESISTY !!! jeżeli będziesz kierować się czyims buildem zawsze będziesz czuć dyskomfort bo musisz przypodobać się w pewnych sytuacjach do innego typu gry niż preferujesz. W tej grze nie ma czegoś takiego jak zrypanie postaci jeżeli jakiś pkt w drzewku ci się nie podoba kasujesz go i dajesz pkt w co inne, itemki ? idziesz i dropisz używasz na nim orbów, gemy? dropisz kupujesz od ludzi cala filozofia gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...