Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPS

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od paru dni mam straszne scinki w grze zazwyczaj mam 60FPS co dobrze wspolpracuje z moim komputerem ale od 3-4 dni mam od 40 w porywach do 70 przez co zwiesza mi sie na 30sekund jak kazdy z was wie w lolu liczy sie kazda sekunda moglibyscie dac mi rady jak je zmniejszyc

Nic nie daje zmniejszenie grafiki na minimalne

Opublikowano

Przeczyszczenie kompa od środka, przeczyszczenie kompa z zbędnych śmieci (ccleaner), wyłączenie cieni, wyłączenie synchronizacji pionowej w ustawieniach 3D karty graficznej

Opublikowano

Przeczyszczenie kompa od srodka Wykonane

Ccleaner Wykonane

Wyłaczenie cieni Wykonane (zmniejszylo z 10 FPS )

Jednak male scinki wystepuja

Wylaczenie synchronizacji w ustawieniach 3D Niewykonane jak to zrobic?

Opublikowano

Klikasz na pulpicie, panel od nvidii, ustawienia 3d, synchronizacja pionowa, wymuś wyłączenie

ovxcqp.jpg

Zakładam, że masz NVIDIĘ, jeśli nie to poszperaj w google

@down

Proszę bardzo :)

Opublikowano

ok dzieki w 7 mialem poprostu wylacz mam nadzieje ze bd bez laggow zaraz sie przekonam

OOO bardzo dziekuje gra chodzi bardzo plynnie leci like

Opublikowano

wczoraj wszystko dzialalo dzis znow wlaczam lola i scinki wraz z pingiem tym razem 80 FPS i 200 Ping co znowu moze byc problemem powtorzylem wszystkie czynnosci z wczoraj

Opublikowano

Jak masz 80 fps i 200 pingu to ping stanowi problem. Wyłącz wszystkie programy ciągnące neta, jak masz wifi to usuń inne urządzenia z sieci, usuń PMB, wyłącz proces LolClient.exe podczas grania z menedżera zadań. Może Twój usługodawca po prostu chrzani coś

Opublikowano

zadzwonilem do nich troche to trwalo powiedzieli ze na mojej wiosce duzo ludzi ma te scinki i postaraja sie je naprawic w srode no coz niech zrobia ale neostradzie nie wierze w obiecanki cacanki

Opublikowano

zadzwonilem do nich troche to trwalo powiedzieli ze na mojej wiosce duzo ludzi ma te scinki i postaraja sie je naprawic w srode no coz niech zrobia ale neostradzie nie wierze w obiecanki cacanki

dla lepszego pingu w grze mozesz tez pobrać program cfosspeed,mi zawsze podnosi ping o 50 gdy mam lagi,a z tymi lagami to mozesz jeszcze wyłączyć dzwięk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...