Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Odnowic Thebestmt2Pl?

thebestmt2pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bylo mnie dlugo i zamknelem serwer ale mam teraz duzo wolnego czasu i mohe serwer wllaczyc mam wszystkie pliki oczywiscie kazdy zaczyna od 0 lvl jak sie ktos lapie piszcie pw
Opublikowano

1.Multikonto = Ban.

2.A co to za pytanie ? ... Jeżeli chcesz mieć serwer, to stawiaj, nie muszą ciebie do tego zachęcać gracze ...

Pozdrawiam.

@DOWN: Nie wnikam, moderator temat zobaczy, i będzie wiedział co zrobić ... Ja chciałem tylko uświadomić ;/

Proszę, nie wściekaj się tak ... Nie wiem, co i jak, i za co... Ale nie wiedziałem, że dostałeś bana ^^

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

1.Multikonto = Ban.

2.A co to za pytanie ? ... Jeżeli chcesz mieć serwer, to stawiaj, nie muszą ciebie do tego zachęcać gracze ...

Pozdrawiam.

jak bys kurwo nie wiedzial na tamto wasz jebanu admin zajebal mi brak mozliwosci pisania postow na parenascie lat bo dodal zdiecie swoje i napisalem ze kurwa wyglada jak pierdolone dziecko 11 letnie .....

Opublikowano
edit niech działają stare konta

to nie byl global wiec nie zabardzo da sie odzyskac stare konta jesli baza danych jest usunieta chyba ze byla kopia zapasowa..

Opublikowano

1.Po pierwsze nikomu się nie oplaca grać na serverach hamachi.

2.Po drugie nie zaczyna się grać od 0 lvl tylko od 1 lvl .

3.Po trzecie wez się ogarnij.

Jestem doświadczonym graczem na Privach :P Obecnie FKYT2 86 lvl Dagger.

KeNsChIn 69 lvl Onyks OFF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...