Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Program rozszyfrowujący kowala

kaloszdziadka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje kogoś , kto będzie w stanie napisać program rozszyfrowujący kowala, czyli sygnał wysyłany z gry podczas ulepszania przedmiotu o tym, czy proces wbijania plusa w przedmiocie powiedzie sie czy nie. Jeżeli program będzie działał bez zarzutu i spełni moje oczekiwania zapłacę twórcy za niego. Jeśli ktoś bedzie miał jakies konkrety prosze o wiadomości prywatne.

Opublikowano

Wiem, że istnieje taki program, jakis czas temu napisał go gość grający na 4story.pl. Ja niestety nie mam dostępu do tego dlatego jestem gotów zapłacić ewentualnemu twórcy za napisanie

Opublikowano

A skąd masz takie informacje? Są one w 100% pewne? Ludzie mówią różne rzeczy... Nie wierz w każde słowo, które ci się obije o uszy. Napisz skąd o nim wiesz i kto ci to powiedział.

Opublikowano

Niestety taki program raczej nie bd istniał bo jest niemożliwe obliczenie tego czy kowal wbije czy nie. Istnieją za to programy które oszacowują prawdopodobieństwo wbicia item'u. Z tego co się orientuję jest jakiś tut na epvp ale stary i pewnie trudno do odkopania.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Niestety taki program raczej nie bd istniał bo jest niemożliwe obliczenie tego czy kowal wbije czy nie. Istnieją za to programy które oszacowują prawdopodobieństwo wbicia item'u. Z tego co się orientuję jest jakiś tut na epvp ale stary i pewnie trudno do odkopania.

na kowala nie ma zasady ani żadnego wzoru. W momencie wsadzenia przedmiotu i formuły w okienka ulepszania i po zatwierdzeniu procesu, gra wysyłą juz sygnał czy proces sie powiedzie czy nie. Jest program który jest w stanie to robic, mają go conajmniej 2 osoby. Jakis czas temu stworzył go gracz i sprzedawał innym. w tym momencie ta osoba juz nie gra i kontaktu rowniez z nim nie ma

A skąd masz takie informacje? Są one w 100% pewne? Ludzie mówią różne rzeczy... Nie wierz w każde słowo, które ci się obije o uszy. Napisz skąd o nim wiesz i kto ci to powiedział.

Nie wazne skad i od kogo. Wem kto sie nimi posługuje ale nie znam twórcy i nie mam z nim kontaktu. Wiadomosci od ludzi na tyle wiarygodnych, że wątpliwości nie ma.

Opublikowano

Ale powiedz mi, kto by napisal taki program i jak go ukryl w plikach ze hackshield nie wykryje go?
Tego niema nikt na 100% Jedynie jak ktos z epvp napisze to beidze.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ale powiedz mi, kto by napisal taki program i jak go ukryl w plikach ze hackshield nie wykryje go?

Tego niema nikt na 100% Jedynie jak ktos z epvp napisze to beidze.

Bo to nie jest hack, tylko program pokrewny do gry, cos w stylu "dodatku". Gra ponoć wygrywa go jako swoją część, więc jest teoretycznie nie wykrywalny przez hackshield

Opublikowano

Jest to mało prawdopodobne z tego co wiem. Może podał byś nazwę programu lub powiedział kto ma lub odać jego autora? Bo taki program jest wart kilka dobrych tysięcy euro jeżeli potrafi przewidzieć czy item spali czy przebije.

Opublikowano

Gówno prawda, nie ma takiego programu i nie bedzie. Jezeli ktos studiuje na jakims profilu matematycznym czy czyms tam to moze sobie jedynie ulatwic i wiedziec w ktorym momencie jest wiecej %. Algorytmy kowala.. taka sytuacja. Ale co daje rozszyfrowanie algorytmow? Tyle, ze wiesz, ze w danym momencie masz np. 5% wiecej szans na wbicie i tyle.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak tomeczko miał swój serwer to wszystko ładnie opisał jest to jest z kowalem i że ci wbije to jest tylko i wyłącznie szczęścoe

a i ja mogę ci sprzedać itemy + 26 jak chcesz z sety woja / kapłan 7 gemów bony SSSSS

Opublikowano

Prosilbym moderatora o zamkniecie tematu,

Glupoty oraz spam robia tutaj.

Takiego programu niema i nie bedzie jedynie jak ktos z EPVP napisze.. To ze ktos "niby" mial to byl napewno fake, bo takiego czegos napewno nikt niema..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@Up

Nawet na epvp nie bd istniał taki program bo jest to nie możliwe. Jedyne co można zrobić to tak jak pisałem i tak jak pisał imixiu są programy gdzie można zobaczyć o ile więcej ma się szansy lub kiedy jest większe prawdopodobieństwo wbicia.

@Topic

Programu takiego nie bd a jeżeli masz tą wiadomość od "zaufanego" źródła to radzę sprawdzić prawdomówność źródła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...