Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sony xperia SP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto nabyć telefon Sony Xperia SP, w jakich cenach on chodzi?

Na allegro widziałem że ceny zaczynają się od 1000 zł tak do 1200 zł. Zależy od aukcji. Oczywiście nowe.

Maroon-5-Concert-from-Katrina-Rivera-800

Opublikowano

To używki pewnie coś około 700-800, ale czy opłaca się go brać?

Używane coś pewnie w tych okolicach, a czy opłaca się go brać to ty musisz sam zdecydować do czego będziesz go używał. Muzyka, gry, zdjęcia , internet?

Opublikowano

Aha. Może jest jakiś posiadacz tego telefonu na forum? Proszę o kontakt w tym temacie.

Będę go używał do tych rzeczy, które wypisałeś

„+” Nic nie kosztuje, a motywuje!

sauron.png

Opublikowano

Aha. Może jest jakiś posiadacz tego telefonu na forum? Proszę o kontakt w tym temacie.

Będę go używał do tych rzeczy, które wypisałeś

tutaj masz recenzję tego telefonu.

Opublikowano

Dlaczego nie?

sony to gówno człowieku :))))) no dobra, moze przesadziłem, może telewizorki i laptopiki VAIO są nawet nawet ale smartfony... spiardolina konkretna, JEDYNE godne uwagi są z serii Z, Z odpada bo Z1 ją przegoniła i są prawie na równi cenowej, Z Ultra miażdzy kilka nowych telefonów w benchmarkach pod pewnymi względami... a taki niszowy model jak SP to porażka... telefon fajnie sie trzyma w łapie ale to plastik i kit z baterii skoro stosują gówniane i siedzenie na 3g mija sie z celem xD

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

sony to gówno człowieku :))))) no dobra, moze przesadziłem, może telewizorki i laptopiki VAIO są nawet nawet ale smartfony... spiardolina konkretna, JEDYNE godne uwagi są z serii Z, Z odpada bo Z1 ją przegoniła i są prawie na równi cenowej, Z Ultra miażdzy kilka nowych telefonów w benchmarkach pod pewnymi względami... a taki niszowy model jak SP to porażka... telefon fajnie sie trzyma w łapie ale to plastik i kit z baterii skoro stosują gówniane i siedzenie na 3g mija sie z celem ie xD

Ale głupoty piszesz człowieku :) mój ojciec posiada sony xperia e i bardzo go sobie chwali. Używa go głównie do rozmów i przeglądania internetu i jak już powiedziałem chwali sobie .

Opublikowano

wiesz ale ojciec to ojciec, mój ojciec chwalił galaxy ace'a nawet a mama chwali telefon z klapką złoty który służy do rozmów i smsów głównie, więc? chuj mnie to boli ze Twojemu ojcu wystarczy takie gówno xD każdy smartfon spełni jego oczekiwania.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Powinni cię zamknąć w jakiejś izolatce. Jeździ po tych androidach bo na urodziny dostał iPhona. Cóż akurat Xperia E to gniot ale Xperia SP? Ogólnie za tą cenę nie warto ale telefon nie najgorszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...