Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Odbugowac Postać Na Fkyt2

wojtas9997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteście bugnięci w m1 to musieliście być naa koniu w m1 :D Najlepiej o pierwszej w nocy zalogowac gdy pokaze się wam pasek skili naciskacie ile wlezie crtl+h ale i tak was wyloguje :P logujecie ponownie i gdy znów pokaze się wam pasek skili naciskacie tylko raz crtl+h. Powinno pomóc

Jak pomogłem daj + i 5 :P

Jestem doświadczonym graczem na Privach :P Obecnie FKYT2 86 lvl Dagger.

KeNsChIn 69 lvl Onyks OFF

Opublikowano

Gumka to ja BoByslaw kojarzysz raczej :Pa co do tematu to musicie wejść okolo godziny 1 w nocy i prubowac, mi ten sposób podal chinczyk jak pisalem na ogólnym ze prosze o pomoc bo mam buga ,prubujcie wieczorem

Opublikowano

ja wszedlem o 1 i dupa wywalilo:(

już co raz więcej graczy pisze na chacie żeby GM zrobił restart serwa....być może za niedługo się on odbędzie ale czy pomoże? Zobaczymy ;D

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

@UP

Nieładnie podbierać czyjeś avatarki :D Poskarżę się! Wciąż mam małe wpływy w Team M2 :D - Żartuję co do skarżenia się :D

@Topic

Większość graczy ma tak, że przy wybieraniu postaci wywala do okna logowania. I to jest najczęstszy problem. Nigdy nie spotkałem się ze zbugowaną mapą, na którą da się wejść na zaledwie 3-4 sekundy, kiedy pojawia się ten "pasek" i znowu wywala.

Opublikowano

Ale gm robi restart servera o 2 w nocy.Gdy pokaze sie pasek skili trzeba jak najwiecej razy naciskac crtl+h do wywalenia potem od nowa zalogowac i raz tylko powturzyc czynnosc :Pjeżeli wam o nie dziala to wasza postac nie byla na koniu

ja podalem sposob jak was lognie na koniu wiec moze nie dzialac.

Opublikowano
Ale gm robi restart servera o 2 w nocy.Gdy pokaze sie pasek skili trzeba jak najwiecej razy naciskac crtl+h do wywalenia potem od nowa zalogowac i raz tylko powturzyc czynnosc :Pjeżeli wam o nie dziala to wasza postac nie byla na koniu

ja podalem sposob jak was lognie na koniu wiec moze nie dzialac.

Tiaa dupa nie ma restartu o 2 w nocy ja jakoś próbuję od 1 tygodnia się lognąć i dupa mimo że siedze wtedy na tym od 1 do 3

Opublikowano

@UP

Nieładnie podbierać czyjeś avatarki :D Poskarżę się! Wciąż mam małe wpływy w Team M2 :D - Żartuję co do skarżenia się :D

@Topic

Większość graczy ma tak, że przy wybieraniu postaci wywala do okna logowania. I to jest najczęstszy problem. Nigdy nie spotkałem się ze zbugowaną mapą, na którą da się wejść na zaledwie 3-4 sekundy, kiedy pojawia się ten "pasek" i znowu wywala.

Czy ja komus podebralem avatar?

Ten avatar sam edytowałem i troszkę przerabiałem, i taki sam mam na boardzie choć na konto nie wchodziłem tam jakieś 8 miesięcy bo w PL'a już nie gram i nie mam tam czego szukać ^^

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Siema, BoBysław :P my juz mielismy na pieńku :P Teraz mi nie działa ten sposób ale spróboje wlasnie 1/2 w nocy ;)

Kazda moja postac bugnięta na koniu, ninja = zwojem powrotu na koniu kick i bug ;d woj log na koniu, wszystko posprawdzam, jak coś to z góry dzięki ;)

Jak ktoś nie jest na koniu, to jest 1 sposób z 80 % działąjący, szybko dajecie ekwipunek i dajecie na zwoje powrotu- lub walicie na pale myszka po wszystkich itemach, powinniscie miec chwilowego laaga- nie wywali was ale nagle pojawi sie normalnie wasza postac, radze nie logowac sie na koniu, w kółku, v2 itd. najlepiej gdzieś za dozo ;)

Oks koniec spamu, mam nadzieje ze pomoge ;)

hehe

Opublikowano

Ja pisałem z GM fkyt2 i przeniósł mnie z m1 do piekła. Ale co z tego jak chciałem iść na chwile do magazynku do m2 ale jak przeniosłem się do m2 i log.

Ps.Ten GM jest jest troche inny:/

Opublikowano

o siema to ja Naronaldo

Ja sobie teraz zbugowalem postac jest w m1 kolo handlarza bronia i moj sposob na odbugowanie nie dziala czyli ctrl i h

Nie wiem jesli znacie jakis inny sposob to napiszcie tu postac Nie jest na koniu !!

Nq i z gory dzieki

Gram ninja dagger 83lvl

Nick Naronaldo

Gildia DKL Sami Pro pozdro Gumka

serw Fkyt2

Opublikowano

Gumka to ja BoByslaw kojarzysz raczej :Pa co do tematu to musicie wejść okolo godziny 1 w nocy i prubowac, mi ten sposób podal chinczyk jak pisalem na ogólnym ze prosze o pomoc bo mam buga ,prubujcie wieczorem

BoByslaw ja nie jestem chińczykiem xDD

Opublikowano

Cały serwer zbugowany.... i nie wazne juz czy na koniu czy nie... poprostu ludzi nie ma juz nawet w miescie tylko chinczykow paru i jakies niskie levele (to Ci którzy z sentymentu siedzą na jeszcze niezbugowanych postaciach ;p)

Woj body 96 (na koniu)

Sura BM 76 (na koniu)

Ninja Dagger 68 (bez konia)

Wszystko zbugowane.. AWPZDUUUUUUUUU :(

Opublikowano

j mam swoj sposob i zawsze dziala tzn zaraz po restarcie logam na postac i ide kolo biologa. ja wchodze przewaznie o 2:45/2:50

CandyLongju:

Gyarto 116lvl+ - Cash char.

BuffaGyarta 98lvl+ - Buff char.

Dropczykijl 100lvl+ - Funny char - full pvp eq.

OFF - NIE POLECAM SERVA, ZBANOWANY ZA ROZWALENIE KRISSA (METALKIL) W PVP.

Opublikowano

Jest jedna wazna rzecz za duzo noobow zaczelo grac na tym privie jak ide przez m1 w bialej i ksiezycach to wiara potrafi sie spytac jak wbic skile na G lub P a wczoraj koles sie mnie pytal jak sie wali ze skili ;D Mojim zdaniem powinni zamknac reje na jakis czas wprowadzic proxy i tylko ci co sa Pro powinni zostac a tak naprawde proxy sie da zmienic w latwy sposob a dla niektorych to czarna miagia Pozdro Naronaldo

Gość Mounthains
Opublikowano

ok podałeś info, robi się spam. Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...