Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Medyk vs pojazdy

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak sobie radzicie medykiem z pojazdami nie raz mam takie sytuacje że wybiegam a tu czołg albo lav

co wtedy robić rzucam granatami ale granatów jest tam max np 3 co nie rozwali lava

Co robić?

Opublikowano

boost na granaty możesz kupić, w sumie medyk nie ma takich bajerów, ewentualnie możesz napieprzać w czułe miejsca (u apc koła, u ruskich, albo amerykańskich czołgów skrzynka na ammo na wieżyczce).

Zawsze możesz go otagować :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ok dzięki dużo mi pomogliście gdyż lubię klase medyk ale do tej pory nie wiedziałem co z pojazdami ale dzięki teraz już wiem

all like ;)

a tak btw nie uważacie że powinno być wprowadzona jakaś umiejetność albo broń właśnie na pojazdy

dla medyka?

Opublikowano

Ok dzięki dużo mi pomogliście gdyż lubię klase medyk ale do tej pory nie wiedziałem co z pojazdami ale dzięki teraz już wiem

all like ;)

a tak btw nie uważacie że powinno być wprowadzona jakaś umiejetność albo broń właśnie na pojazdy

dla medyka?

Moździerz M224 :D

Ale jak już można było nim strzelać w ten sposób:

ttp_09_medium.jpg

Czyli że po mapie lata takie jasne kółko

Opublikowano

all like ;)

dla medyka?

Nie, medyk w battlefieldach nigdy nie miał broni na pojazdy innej niż granaty a kusza z ladunkiem wyb. w BF3 robi z medyka rambo bo wtedy nie można wziąć apteczki

Dla mnie broń na pojazdy dla medyka była by dziwactwem, żaden BF takiego czegoś nie miał

LOL

Opublikowano

Nie, medyk w battlefieldach nigdy nie miał broni na pojazdy innej niż granaty a kusza z ladunkiem wyb. w BF3 robi z medyka rambo bo wtedy nie można wziąć apteczki

Dla mnie broń na pojazdy dla medyka była by dziwactwem, żaden BF takiego czegoś nie miał

Czy przypadkiem teraz każda klasa nie ma granatnika w BF4? Wiem, że snajperzy mają C4 i to jest świetne posunięcie.

Opublikowano

Czy przypadkiem teraz każda klasa nie ma granatnika w BF4? Wiem, że snajperzy mają C4 i to jest świetne posunięcie.

Wiem, że granatnik ma teraz chyba szturm, a szturm chyba ma apteczkę, więc można to zaliczyć :P

Jak masz np. rexia, to walisz w koła APC i kiedyś to zdejmowało chyba 40hp za strzał, snajperem się fajnie po kołach wali z m82 z viperami :D

Opublikowano

My tu mamy swoją ekipę, którą odkrywamy wszystkie bugi w grze ;D

jeśli ktoś jest zainteresowany, to na upartego waląc w koła apacha też zadaje mu się dmg.

Opublikowano

Ja robię tak:

- Rzucam granaty wszystkie które mam w pojazd

- Jeżeli nie jest to czołg, to strzelam po oponach, a jeżeli nie transporter to w strzelca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...