Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 4 jaka najniższa rozdzielczość?

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie chciałbym zakupić bf4 i mam pytanie nie pogram niestety na średnich wymaganiach tylko na low z bardzo małą rozdzielczością. I gdy grałem w bete bf4 to tam min. rozdzielczość to była 1024 i przez to nadal mi się gra ścinała musiałem pogarszać obraz w opcjach tzn ta opcja z rozmazywaniem obrazu czy coś takiego. I mam pytanie czy w zwykłym bf4 poprawili to? czy teraz najniższa rozdzielczość to 800? bardzo mi na tym zależy proszę o odp.

Aby nie było oto mój sprzęt

Karta graficzna: GeForce 8500GT 512 RAM

Procesor: AMD Athlom 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2.59GHz

Ram: 3GB

Windows 8 Pro 64 bit

Zaraz polecą opinie typu: To nie jest komputer tylko złom lub nie trolluj ponieważ ci to nie odpali ale to nieprawda gdy była jeszcze beta stworzyłem post na tym forum ze screenami że ta gra mi działa na początku mi się zacinała przy loadingu gry ale punkbustera zaaktualizowałem i pojawił się jakiś update 50 mb na orgin od razu po tym gra mi zaczęła działać i niestety ale się ścinała bardzo ponieważ najniejsza rozdzielczość to 1024 tam była i musiałem pogarszać obraz gry.Jezeli ktoś nie wierzy to zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064413-info-battlefield-4-8500gt-dowody/

Mój nick na tym forum to azusekpl jak już widać a na tamtym linku proszę zobaczyć na obrazki pisze tam mój nick :).

A więc proszę o pomoc da się mniejszą rozdzielczość? oczywiście w tym już normalnym bf4

PS i jeszcze jedno czy w zwykłym bf4 jest lepsza optymalizacja niż w becie?

Opublikowano

Daruj sobie pieniądze w błoto. Optymalizacja na pewno lepsza.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Jeżeli lepsza optymalizacja od bf3 To genialnie w bf3 na low wszystko mam 30-40 fps na multi ;) na singlu 20-40 :)

A na becie innego directx trzeba było?

Opublikowano

Jeżeli lepsza optymalizacja od bf3 To genialnie w bf3 na low wszystko mam 30-40 fps na multi ;) na singlu 20-40 :)

A na becie innego directx trzeba było?

Jest lepsza optymalizacja, lecz BF4 jest duzo bardziej wymagajacy, nie zapominaj o tym.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...