Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rankedy na Twisted Treeline - jak wyglądają ?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym grać rankedy 3v3, jak one wyglądaja? chodzi mi o to jakie postacie sie bierze, wiem że junglera na jungle a na topa i bota kogo ?

Opublikowano

Siema, chciałbym grać rankedy 3v3, jak one wyglądaja? chodzi mi o to jakie postacie sie bierze, wiem że junglera na jungle a na topa i bota kogo ?

Rankedy są na takiej zasadzie jak normal, tyle że grasz dla rankingu. Jax, J4, LeeSin są dobrymi championami. Co do ustawień to już jak kto woli, możecie grać 1-1-1, lub 2-1.

8372383248.png
Opublikowano

Lol, AP na 3 vs 3? Pickujesz 3 bruiserów i nara. Wukong, Olaf, Darius, Garen, Nocturne, Jarvan itp. nie do rozjebania. APC i ADC na 3 vs 3 się nie gra rankedów.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Najlepszym pickiem na tą mapę jest Cho'Gath. Na rankedach 3v3 za każdym razem jak jestem nim/gram z nim w teamie, to wygrywam.

Polecam iść nim na topa :)

W naszym teamie nie gramy z junglą.

Najlepszy skład:

Top:Cho Gath

Bot: Jarvan+Jax

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

W 3vs3 zależy jak kto chce: mogą grać 1/1/1 lub 2/0/1, nie którym może się nie chcieć grać jungli bo mało stworów, ale jak masz do wzięcia enemyjungle to wtedy możesz mieć większy lvl od lanerów (english i polański w jednym ^^)

Dobrymi pickami są: jax, j4, cho, kha (jeżeli są papiery), nasus i jakiś fizz + wszystko co ma kontrole terenu

Układ:

top-ap

jungle-jakiś offtank,assasin

bot-assasin, adc, offtank (jeżeli w jungli papier)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nunu/Cho na jungle/top, szybki vilemaw i gg wp. Do tego z tego co pamiętam to można grać postaciami z rotacji (grałem 4 gry i w każdej mogłem wybrać postać z rotacji której nie miałem ;_; ). Do tego Rengar też jest spoko wyborem.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...