Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiadomość od supportu

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj napisałem do supportu czy jest jakaś możliwosć dostania rp-ip za jakiś rysunek a oni odpisali ;

''Z przykrością muszę stwierdzić, że nasze zasady zabraniają mi rozdawania punktów, skórek, bohaterów i innych przedmiotów specjalnych w tym momencie.

Aktualnie oferujemy Alistara ze skórką Wyzwolony Alistar jeżeli zasubskrybujesz nasz kanał na Youtube.''

I pytanie nachodzi takie zd Aktualnie oferujemy alistara ze skóra jezli zasubskrubujesz nasz kanał na yt to co ? jak im dam suba to oni mi dadza ta skórke czy jak prosze podanie szczegółów co zrobić by dostac alistara.

I czy da sie do jakiegos jeszcze ?

Opublikowano

Alistara można dostać za suba (link u kleasa, up2).

Jeszcze jest tristana riot girl za like na fb:

https://www.facebook.com/leagueoflegends/app_208195102528120

A co do rp z supportu, napisz im że ci brakuje do czegoś i chcesz to za grafikę, rysunek, wierz związany z lolem (z googli tylko usuń podpis autora, np. w gimpie jak to obrazek).

Jak nadal nie to do angielskiego (gdzieś napewno dadzą)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Piszesz, że brak Ci np 20rp do skina, ale nie pisz że w przecenie wtedy oni ci napiszą, że masz ulożyć wierszyk zwiazany z lolem lub obrazek.

Jak polski support nie da, pisz do angielskiego mi tak dali ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...