Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Szukam id postaci oraz przedmiotów

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje id postaci oraz przedmiotów z Gothic 2 Noc Kruka , na multiplayerze gdy chce postawić bota nie wiem jak go tam spawnić czy wystarczy wpisać jego nazwe czy id ? jak id to prosze o strone bo poszukać nie moge i tak samo z broniami i przedmiotami.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Dzieki ! Jeszcze mam jedną sprawe czy znasz może jakąs strone ze skryptami do Gothica oprócz tej z której sie robi serwer :D

Opublikowano

Dobrę ale nie działają polskie skrypty do Gothic 1 ,2 ,2 noc kruka błąd na stronie :( , znasz może skrypt który robi spawn na farmie i daje tylko 2 skiny do wyboru 2 farmerów chłopak i dziewczyna a dla admina skin króla .

Więcej w moim 2 temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/1075650-pytanie-szukam-skryptu-gothic-2-noc-kruka-multiplayer/

Opublikowano

Kurczę myślałem że zrobiłbyś coś, a jest jakiś temat ogólny gdzie ktoś by mógł zrobić pare skryptów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...