Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie: Jak zmienic adres e mail w Battlefield play 4 free, poniewaz znam passy do konta ale nie pamietam hasla do e mail`a na ktorym zostalo to konto utworzone. Prosze o pomoc :DDD

Opublikowano

nie słuchaj tych troll, nie musisz znać angielskiego, ani dzwonić - wchodzisz do klienta origin, origin/konto i prywatność, klikasz edytuj przy podstawowe informacje, odpowiadasz na swoje pytanie, po zmianie emejla musisz zatwierdzić otrzymanego mejla.

A nie musi potwierdzic na starym emailu ?

Nie wiem, bo zmieniałem mejla na niechcianym koncie, więc nie wiem czy poprzedni właściciel dostał mejla, na pewno mejl przyszedł na nowy adres.

Opublikowano

nie słuchaj tych troll, nie musisz znać angielskiego, ani dzwonić - wchodzisz do klienta origin, origin/konto i prywatność, klikasz edytuj przy podstawowe informacje, odpowiadasz na swoje pytanie, po zmianie emejla musisz zatwierdzić otrzymanego mejla.

A nie musi potwierdzic na starym emailu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...